24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Γ.Γ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.....ΣΗΜΕΡΑ πειραγμένες αντλίες στα πρατήρια και οι (ανώνυμοι) παραβάτες παραπέμπονται στην δικαιοσύνη (σε μερικά χρόνια).

Κάθε Κανάλι και... άλλου τύπου Γ. Γραμματέας, ο Στέφανος Κομνηνός.

Η Ελλάδα τίγκα στις αυξήσεις , παρ' εμπόριο, και στις αθρόες εισαγωγές παράνομων και επικίνδυνων προϊόντων κι ο ανύπαρκτος "προστάτης" των Καταναλωτών Αϊ (σιχτιρ)Στέφανος, δέησε να εμφανιστεί σήμερα , μαζικά.
Στο skai παρουσιάστηκε  ως Γάμα Γάμα της Ενέργειας, και ξανά παραδέχτηκε ότι οι τιμές των καυσίμων στην Κρήτη είναι ιδιαίτερα υψηλές και –όπως είπε- έχει δοθεί εντολή για ....
έρευνα από τον αρμόδιο υπουργό!!!Γουάου . Επίσης .μας καθησύχασε  λέγοντας ότι τα φαινόμενα με τις πειραγμένες αντλίες στα πρατήρια και οι (ανώνυμοι) παραβάτες παραπέμπονται στην δικαιοσύνη (σε μερικά χρόνια).
Στο ΑΝΤ-1  άλλαξε ...
ιδιότητα κι έβαλε   το καπέλο το Γάμα Γάμα Εμπορίου!  Εκεί επικεντρώθηκε (όπως επιτυχημένα έκανε πριν λίγο καιρό στα κανάλια, ο προϊστάμενός του Υφυπουργός Ντίνος Ρόβλιας) να μας ξανα-παρουσιάσει το ηλεκτρονικό μαραφέτι με το οποίο κάποιοι (no name & companies) Βεντζινάδες, πειράζουν την αντλία για να χρεώνει περισσότερα.
Περιέργως η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών μέσω του Προέδρου τους , δέχεται  εδώ και τώρα ,όποιος πιάνεται να του παίρνουν το κεφάλι (την άδεια) , αλλά ο Γάμα Γάμα Κομνηνός το...συσκέπτεται!
Τολμάει?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου