24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

COSMΟΤΕ: Ανακοινώθηκαν απολύσεις 120 εργαζομένων Για την ΟΜΕ-ΟΤΕ είναι αυτονόητη η με κάθε τρόπο δυναμική και αγωνιστική αντίδραση ώστε να μη περάσει αυτή η επιλογή της Διοίκησης της COSMOTE

Η Διοίκηση της COSMOTE, παρόντος του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου ΟΤΕ κ. Τσαμάζ, ανακοίνωσε σήμερα στο Σύλλογο Εργαζομένων COSMΟΤΕ τη στοχευμένη απόλυση 120 εργαζομένων της Εταιρείας, όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Όπως σημειώνει "όταν μια τόσο κερδοφόρα επιχείρηση με έναν εκ των βασικών μετόχων της, το Ελληνικό Δημόσιο, με 2 δις ετήσιο κύκλο εργασιών και μισθολογικό κόστος από τα χαμηλότερα στη παγκόσμια αγορά, προχωρά σε τέτοιες ενέργειες τότε κανένας ΄Ελληνας εργαζόμενος δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το επαγγελματικό του αύριο. Σε περίοδο έκρηξης της ανεργίας δεν μπορεί και δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοιες ενέργειες που μόνο αποτέλεσμα έχουν τη δυστυχία ανθρώπων και τη μεγιστοποίηση των κερδών της Deutsche Telekom. Καλούμε την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν.
Καλούμε τη ΓΣΕΕ, το ΕΚΑ και τα Σωματεία των Επιχειρήσεων του κλάδου να αντιδράσουν άμεσα γι΄αυτή την εξέλιξη. Για την ΟΜΕ-ΟΤΕ είναι αυτονόητη η με κάθε τρόπο δυναμική και αγωνιστική αντίδραση ώστε να μη περάσει αυτή η επιλογή της Διοίκησης της COSMOTE. Καλούμε τους εργαζόμενους του Ομίλου ΟΤΕ σε αγωνιστική ετοιμότητα."

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/3/11, 7:41 π.μ.

    Στοχευμένες τι σημαίνει;

    κομματικές διώξεις πχ;

    λήξη σύμβασης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή