24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ο Εμίρ Κουστουρίτσα έρχεται για τρεις συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Ο διάσημος σερβοβόσνιος σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα έρχεται στην Ελλάδα με τη μπάντα του, τη γνωστή «The No Smoking Band», για τρεις συναυλίες, στις οποίες η ροκ συναντά το βαλκανικό πανηγύρι.

Η πρώτη απ΄ αυτές θα δοθεί στις 4 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσουν δύο ακόμη, στις 5 και 6 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Διάσημος σκηνοθέτης, ηθοποιός, μουσικός και τραγουδιστής, ο δημιουργός των αριστουργημάτων «Ο καιρός των Τσιγγάνων», «Underground», «Ο μπαμπάς λείπει ταξίδι για δουλειές», «Arizona Dream», που σάρωσαν τα χρυσά βραβεία στα φεστιβάλ Καννών, Βενετίας και Βερολίνου, ο Εμίρ Κουστουρίτσα έρχεται στην Ελλάδα φέρνοντας στις αποσκευές του ότι ακριβώς πρόβαλε με τις ταινίες του κι αγάπησε περισσότερο: το βαλκανικό ήχο από τα χάλκινα πνευστά, τα βιολιά και τη γκρανκάσα, παντρεμένο αρμονικά με τη ροκ διάθεση της δικής του ηλεκτρικής κιθάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου