24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

ΠΡΟΣΛΗΣΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ από τη Σεφ Ιωάννα Τσολομίτη

                      


Πρόκειται για έναν εξαιρετικά καλαίσθητο και πλήρη οδηγό μαγειρικής στον οποίο η γνωστή Σεφ Ιωάννα Τσολομίτη μοιράζεται τα μυστικά της τριαντάχρονης επιτυχημένης καριέρας της με τους αναγνώστες, προσφέροντάς τους 132 απολαυστικές συνταγές. Συνταγές γεμάτες πρωτότυπους συνδυασμούς, φαντασία και γούστο (μερικές είναι πολύ γρήγορες) χωρισμένες σε πολλές ενότητες για να καλύπτουν μια ευρεία γκάμα προτιμήσεων: απο ορεκτικά, κρέατα και ψάρια μέχρι ψωμιά, γλυκά και ροφήματα.
Η κάθε συνταγή είναι λεπτομερής και εξαιρετικά απλή ....στην εκτέλεσή της ενώ τα υλικά της είναι επιλεγμένα με τρόπο ώστε ο αναγνώστης να τα βρίσκει οπουδήποτε και να μην κοστίζουν ακριβά. .
Δίπλα σε κάθε συνταγή υπάρχουν πολύ χρήσιμες ιδέες και tips.
«Στόχος μου», λέει η Ιωάννα Τσολομίτη, «είναι να διαβάσει ο αναγνώστης μια οποιαδήποτε συνταγή του βιβλίου μου και να πει αμέσως: ‘τόσο απλή είναι; Μπορώ να τη φτιάξω κι εγώ!’».
Ένα πολύ εύχρηστο βιβλίο που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο (άνδρες και γυναίκες) καθώς και στους επαγγελματίες του χώρου.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Η Ιωάννα Τσολομίτη (γνωστή, εκτός των άλλων και από τη συμμετοχή της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού Μες στην καλή χαρά που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στην τηλεόραση του Alpha) είναι απόφοιτος, της Σχολής Καλών Τεχνών με την ειδικότητα Κεραμίστρια – Ελεύθερο Σχέδιο, Γλυπτική κ.λπ. Έχει επίσης αποφοιτήσει και από Σχολή Μαγειρικής. Ήταν καθηγήτρια των Σχολών CHEF D’ OEUVRE και LE MONDE. Αποτέλεσε μέλος της κριτικής επιτροπής διαγωνισμών όλων των Σχολών και είναι μέλος του Chef Club. Έχει προϋπηρεσία 30 χρόνων στη μαγειρική και στην εμπειρία της συγκαταλέγονται πολλές δραστηριότητες. Υπήρξε Executive Chef σε πολιτικά πρόσωπα. Είχε πολυετή συνεργασία με εστιατόρια για την οργάνωση και λειτουργία της κουζίνας (À la carte). Διετέλεσε Chef στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Έχει άριστη γνώση της παραδοσιακήςκαι σύγχρονης ελληνικής κουζίνας και πολύ καλή γνώση της Ιταλικής, Διεθνούς, Ασιατικής, Γαλλικής, fusion και ελαφριάς κουζίνας. Τελευταία της ενασχόληση είναι η διαιτητική και χορτοφαγική κουζίνα.


Εκδόσεις Gema
Σπευσίππου 1, Αθήνα 10675, τ: +30 210 7258350, φ: +30 2107222072
e mail: info@gemapublications.gr, www.gemapublications.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου