24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Εξαρθρώθηκαν τέσσερις πολυμελείς εγκληματικές οργανώσεις για εκβίαση καταστηματαρχών

 
Γνωστή τραγουδίστρια στο κύκλωμα των «νονών»

Κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε εκβίαση και απάτη

Εξαρθρώθηκαν τέσσερις πολυμελείς εγκληματικές οργανώσεις για εκβίαση καταστηματαρχών με το πρόσχημα της παροχής προστασίας, για εκρήξεις και εμπρησμούς σε καταστήματα, για απόπειρες ανθρωποκτονιών, για εμπορία ανθρώπων, ναρκωτικών και όπλων, για εκβιαστικές εισπράξεις, νομιμοποίηση εσόδων.

Μεταξύ των κατηγορούμενων είναι και μία γνωστή τραγουδίστρια που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε εκβίαση και απάτη. Πρόκειται για μία δημοφιλή τραγουδίστρια που έγινε γνωστή τη δεκαετία του '80 και έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα ΜΜΕ με την προσωπική της ζωή. Τα στοιχεία δείχνουν ότι η ίδια ζήτησε -με αντάλλαγμα σημαντικό χρηματικό ποσό - να χτυπήσουν μπράβοι έναν επιχειρηματία με τον οποίο διατηρούσε προσωπικές σχεσεις και ο οποίος φέρεται να της χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Επίσης, για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ένας εν αποστρατεία αστυνομικός και υπάλληλοι της Τράπεζας της Ελλάδος, οι οποίοι θα αντάλλασσαν, παίρνοντας και οι ίδιοι τη μίζα τους - 1,5 εκατ. πλαστά ευρώ με αληθινά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου