24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Από δω και μπρος για ό,τι μας συμβεί την μεγαλύτερη ευθύνη θα την έχουμε εμείς...


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Τον τελευταίο καιρό
όλοι οι Έλληνες βιώνουμε πρωτόγνωρες ψυχολογικές καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την καταρράκωση της αξιοπρέπεια μας και την εξάλειψη κάθε είδους αισιοδοξίας για το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας αλλά το κυριότερο της πατρίδας μας.
Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και υπεύθυνοι της πορείας προς τον γκρεμό που χάσκει πλέον μπροστά μας συνεχίζουν το άθλιο παιχνίδι τους εις βάρος μας αφού έχουν φροντίσει και έχουν καλύψει τα νότα τους εξασφαλίζοντας τους εαυτούς τους αλλά και τους απογόνους τους για πολλές γενιές!!!
Το άθλιο και αναίσχυντο παιχνίδι τους το τελευταίο καιρό έχει να κάνει με την προσπάθεια τους να μας...
καταστήσουν συνενόχους της ανικανότητας, της δολιότητας και του μακροχερισμού (δηλ. των κλεφτών) πολλών εξ αυτών, με δηλώσεις τύπου "μαζί τα φάγαμε" αλλά και να διαμελίσουν την συνοχή της κοινωνίας με σκοπό να την καταστήσουν ανίκανη να αντιδράσει μαζικά και οργανωμένα απέναντι στα απεχθή σχέδια τους.
Δεν ήταν τυχαίος ο προβαλλόμενος διαχωρισμός των εργαζομένων σε ευνοημένους δημοσίους υπαλλήλους και αδικημένους ιδιωτικούς αφού λειτουργώντας με αυτή την υποχθόνια και Γκεμπελίστικη μέθοδο κατόρθωσαν και αποδυναμώσαν την αλληλεγγύη μεταξύ των. Έτσι υποσχόμενοι ότι δεν θα πειράξουν τα δικαιώματα, τις απολαβές και τις εργασιακές σχέσεις των ιδιωτικών υπαλλήλων προχώρησαν (σχεδόν με τις ευλογίες των παραπάνω για την αποκατάσταση της δήθεν κοινωνικής αδικίας) στο κουτσούρεμα των απολαβών των μισθωτών και των συνταξιούχων.
Φυσικά μόλις το έκαναν χωρίς καμία τσίπα και ντροπή αναίρεσαν τις υποσχέσεις τους και καταστρατήγησαν όλα τα δικαιώματα των ιδιωτικών εργαζομένων μετατρέποντας τους σε συγχρόνους σκλάβους των εργοδοτών και του κεφαλαίου!!!
Έτσι φτάσαμε σήμερα να έχουμε προσαρμοστεί και αποδεχτεί "αμαχητί" το θλιβερό παρόν που ζούμε χωρίς να κάνουμε κάτι ουσιαστικό για να αποφύγουμε τα χειρότερα που έρχονται στο μέλλον!
Για όλα αυτά πέρα από τους άθλιους πρωταγωνιστές των τελευταίων 30 χρόνων (οι έχοντες κυβερνητικές θέσεις) και οι ακόμα αθλιότεροι κομπάρσοι που τους στηρίζουν (βουλευτάδες και κομματικά στελέχη) μεγάλη ευθύνη έχουν τα λαμόγια της δημοσιογραφίας που πουλήθηκαν και απεμπόλησαν την υποχρέωση τους να ελέγχουν την εξουσία και να πληροφορούν σωστά τον λαό. Αντίθετα αυτή τους την υποχρέωση, (με συμφωνίες και πακέτα κάτω από το τραπέζι) την μετέτρεψαν σε παραπληροφόρηση και αποπροσανατολισμό. Μεγάλες ευθύνες έχει και η δικαστική εξουσία που δυστυχώς δεν στάθηκε και δεν στέκεται ακόμα στο ύψος της δηλ. στο ιερό καθήκον που έχει να απονείμει δικαιοσύνη ρίχνοντας τον πέλεκυ της, στους επίορκους, στους κλέφτες και τα λαμόγια που καταστρέφουν εδώ και χρόνια την πατρίδα μας.
Το σίγουρο είναι ότι αν όλα αυτά τα χρόνια βρισκόταν εισαγγελείς με κότσια (εδώ ταιριάζει η γενετήσια λέξη που λέει ο λαός) να εφαρμόζουν το αυτεπάγγελτο σε υποθέσεις που έχριζαν έρευνας τότε όλα θα ήταν διαφορετικά!!!
Τέλος θεωρώ ότι από δω και μπρος για ότι μας συμβεί την μεγαλύτερη ευθύνη θα την έχουμε εμείς μια και παρακολουθούμε τα γεγονότα από τους καναπέδες μας αδρανείς και μακάριοι λες και όλα αυτά αφορούν άλλους και όχι εμάς και το δικαίωμα μας να συνεχίσουμε να ζούμε αξιοπρεπώς αλλά και την υποχρέωση μας να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια χώρα που θα έχει προοπτική και μέλλον!!!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος30/4/11, 12:39 μ.μ.

    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ;;; ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙΕΚΑΝΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή