24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΠΙΔΗ
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΑΡΧΕΛΑΟΥ

Μετά από πολυετή παρουσία και προσφορά μου στις ομάδες καλαθοσφαίρισης της πόλης μας, Αρχέλαο και στη συνέχεια Πιερικό - Αρχέλαο, δηλώνω ότι παραιτούμαι από μέλος του Δ.Σ. της ομάδας Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ.
Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα στους αθλητές και τεχνικούς με την βοήθεια των οποίων κατορθώσαμε να ξαναζήσει το Μπάσκετ μεγάλες στιγμές στην πόλη μας.
Ξεκίνησα ως παράγοντας στο τμήμα Μπάσκετ του Αρχελάου και από το Β' Τοπικό που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα φθάσαμε να αγωνιζόμαστε στη Β' Εθνική μέσα από μια συλλογική προσπάθεια παραγόντων, αθλητών, γονέων και φιλάθλων. Μετά και από προσωπική προσπάθεια, πετύχαμε τη συνένωση των ομάδων της πόλης και τα δύο τελευταία χρόνια με την ομάδα ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ αγωνιζόμαστε στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ.
Επειδή πάντα πίστευα ότι μέσα από τον ομαδικό αθλητισμό προάγεται η ευγενής άμιλλα εκφράζω την προσωπική μου επιθυμία να συνεχίσει η ομάδα να ζει μεγάλες αγωνιστικές - αθλητικές στιγμές.

                                                                          Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
                                                                                    Σαπίδης Μιχάλης

1 σχόλιο: