24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Έρχεται μείωση του φορολογικού συντελεστή στο 15% στις επιχειρήσεις - "Θα μειωθούν συντελεστές του ΦΠΑ"

ΝΑ  ΚΑΙ  ΚΑΤΙ  ΠΟΥ  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ  Η  ΑΓΟΡΑ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Με δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Παντελής Οικονόμου προαναγγέλλει αλλαγές στη φορολογική πολιτική τονίζοντας ότι... οι συντελεστές του ΦΠΑ θα επαναξιολογηθούν. "Το οικονομικό αποτέλεσμα θα είναι ισοδύναμο, αλλά θα ανατραπούν οι παραλογισμοί όπου υπάρχουν. Ειδικά για την εστίαση, προσωπικά διαφωνώ με την αύξηση του ΦΠΑ. Αλλού θα μειωθούν οι συντελεστές και αλλού όχι”, δηλώνει ο υπουργός σε συνέντευξή του, στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

Επίσης, ο κ. Οικονόμου αναφέρει ότι το νέο φορολογικό νομοσχέδιο
θα επανορθώσει τις αδικίες του εφαρμοστικού και θα εκλογικεύσει και θα απλοποιήσει τη φορολογία, ενώ αναφέρει ότι η φοροδιαφυγή είναι μεγάλο πρόβλημα καθώς έχει πολύ ισχυρές αντιστάσεις και χρηματοδοτεί στρατούς και προσθέτει «δεν έχω άλλη επιλογή από το να αναμετρηθώ με τη φοροδιαφυγή. Η φοροδιαφυγή είναι το μόνο στοίχημα».

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών τονίζει ακόμη ότι “η δική μου δουλειά είναι να βρώ λεφτά χωρίς να πουλήσουμε τη δημόσια περιουσία» ενώ σημειώνει ότι «με το μεσοπρόθεσμο θα βγούμε ομαλά από το μνημόνιο χωρίς στάση πληρωμών”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου