24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΔΗΜ ΚΑΖΑΚΗΣ......ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/7/11, 5:00 μ.μ.

    καλός τα παιδιά , γνωρίζουμε ότι κάτι στήνετε στην Ελλάδα απο την σημερινή πολιτική , και θα φροντίσουν το ίδιο και για την επόμενη .
    ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ μας λένε , πείτε μου ένα λόγο για να πιστεύσω όλους αυτούς, και που μας πλασάρουν τα ΜΜΕ σε συνεργασία με την κυβέρνηση και το σύστημα που μας ελέγχει, εμάς και τους πολιτικούς .
    ΥΠΑΡΧΉ ΚΑΙ Η ΔΡΑΧΜΉ ρε προδότες του έθνους, από την στιγμή που έχουμε χρυσό, μπορούμε να κόψουμε περισσότερα χρήματα και να γίνει μικρότερη η υποτιμήσει, από αυτά που αναφέρουν όλοι αυτοί η επιστήμονες , που μας βοηθήσανε τόσα χρόνια πριν, και θα μας βοηθήσουν και σήμερα .
    όλοι αυτοί αδέλφια είναι μαζί , και μας λένε ψέματα συνεχεία και ασταμάτητα . έχω τόσα πολλά να πω , αλλά αρκετά σας κούρασα.
    δεν είναι φυσιολογικά όλα αυτά που συμβαίνουν γύρο μας , σταματήστε να πιστεύεται την τηλεόραση τους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες μαζί με τους λεγόμενους νεόπλουτους .

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΗΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή