24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Κατέλαβαν το αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι ταξιτζήδες

Κατέλαβαν το αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι ταξιτζήδεςΚατάληψη του αεροδρομίου «Μακεδονία» πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι ιδιοκτήτες ταξί της Θεσσαλονίκης.


Οι αυτοκινητιστές συγκεντρώθηκαν στις 9 το πρωί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Μουδανίων, στο ύψος εμπορικού κέντρου, και από εκεί κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία, όπου παρέταξαν τα οχήματά τους και κατευθύνονται πεζή στον τερματικό σταθμό.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής», Κώστα Γιαννακάκη, δεν έχουν αποφασίσει ακόμη πόσο θα παραμείνουν εκεί.

Χθες, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από την Άρτα είχε απευθύνει έκκληση στους ιδιοκτήτες ταξί να λήξουν την απεργία.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για «απέλευθέρωση με συγκεκριμένα κριτήρια» και κάλεσε τους ιδιοκτήτες ταξί «να επιδείξουν υπευθυνότητα», να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις και να προσέλθουν στον διάλογο με την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου