24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Νεκρός έπεσε ένας 32χρονος από τις σφαίρες ενός σχεδόν συνομήλικού του άντρα, μέσα στη λαϊκή αγορά της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία

Νεκρός έπεσε ένας 32χρονος από τις σφαίρες ενός σχεδόν συνομήλικού του άντρα, μέσα στη λαϊκή αγορά της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία, λίγο πριν από τις 2.30 το μεσημέρι. Σοβαρά τραυματισμένη.... νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας μια 17χρονη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 31χρονος πήγε στη λαϊκή αγορά οπλισμένος με καραμπίνα, με σκοπό να συναντήσει το θύμα. Μόλις τον είδε, άρχισε να τον πυροβολεί, ενώ στο στόχαστρό του μπήκε και η 17χρονη.
Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών επικράτησε πανικός στην λαϊκή αγορά, ενώ οι αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί, κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη.
Από τις σφαίρες του δράστη έπεσε νεκρός ο 32χρονος, ενώ η 17χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Ο δράστης ανακρίνεται από αστυνομικούς, προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια της ένοπλης επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου