ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011

Ζιζέλ....

 Όσοι την γνωρίζουν λένε ότι δραστηριοποιείται στον τομέα αυτόν, επηρεασμένη από τη μακροχρόνια σχέση που είχε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος αγωνίζεται.... για τη σωτηρία του πλανήτη τα τελευταία περίπου 10 χρόνια.

Η Ζιζέλ, με το ποσοστό των κερδών που αποκομίζει από τη σειρά σανδαλιών τα οποία διαφημίζει και φέρουν το όνομά της, προσφέρει μεγάλα ποσά για την προστασία του Ατλαντικού ......δάσους της Βραζιλίας, ενώ κάνει δωρεές και σε οργανισμούς της χώρας που προωθούν την προστασία των πηγών και των παρόχθιων δασών του ποταμού Σίνγκου.
Η δράση της μάλιστα αυτή, που δείχνει ότι τιμά την πατρίδα της τη Βραζιλία, την έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στους συμπολίτες της.

Το σπουδαίο έργο της Ζιζέλ έχει αναγνωρισθεί και έχει λάβει κατά καιρούς πολλά βραβεία για τις πράξεις της. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Real planet, στις 20 Σεπτεμβρίου 2009 ανακηρύχθηκε Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον, ενώ η τελευταία βράβευσή της έγινε σχετικά πρόσφατα, στις 6 Μαΐου 2011 στη Νέα Υόρκη, από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Βραβεύτηκε για την συμβολή της στην ευαισθητοποίηση για την ανάγκη προστασίας του παγκόσμιου περιβάλλοντος. Κάθε χρόνο το Χάρβαρντ τιμά τα άτομα που προσπαθούν να «σώσουν« τον πλανήτη, και φέτος ήταν η χρονιά της Ζιζέλ.