24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Με το πουλί στο χέρι


της Οφηλίας 

http://www.protagon.gr/resources/2011-06/ofilpouli1-thumb-medium.jpgΈχετε βρεθεί ποτέ στη θέση να συναντήσετε έναν παλαίμαχο πολιτικό και ένα παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και να δείτε τη διαφορά με την οποία αντιμετώπιζαν το σεξ  στο χθες τους και στο σήμερα;
Ο ένας ήταν ενεργό στέλεχος στο κόμμα του και αργότερα βουλευτής με φήμη ότι  κυκλοφορούσε με το π....ί στο χέρι. Το έπαιρνε και πήγαινε σε σύσκεψη με στόχο πάντα το οτιδήποτε ''γρήγορο''. Το ξαναέπαιρνε κα πήγαινε παρέα του σε επίσημο γεύμα  για να φτιαχτεί απλώνοντας το χέρι του στο κοντινότερο γυναικείο μπούτι...
Κι  από αυτό το ταξίδι στην καθημερινότητας το πουλί του  είχε τον καλύτερο ρόλο συμμετοχής στην πολιτική ζωή της χώρας.
Η εξουσία του έδινε  την έπαρση του εραστή. Το πουλάκι του το ξεκούραζε  όταν ήθελε πραγματικά να δουλέψει. Να  γιατί ο χώρος της πολιτικής είναι αρκετά αντροκρατούμενος δε θέλουν να μην έχουν ''επιρροές''! Αν είναι να δουλέψουν πραγματικά και να είναι αφοσιωμένοι στο έργο τους αφήνουν το πουλί στο σπίτι!  Ο δε περίγυρος των γυναικών έχουν δύο  επιλογές  ή να αποχωρίσουν γιατί δεν αντέχουν τον κακοποιημένο αναγκαστικό  και σαχλό ερωτο-σεξ   ή  να του κάνουν παιχνίδια στα οποία θα βγουν νικήτριες με υποσχόμενο βραβείο! Στη δεύτερη περίπτωση  ο πολιτικός  ένιωθε άντρας  που σε συνδυασμό με την εξουσία περπατάει στο μονοπάτι του απόλυτου ανδρισμού.
Μετά λοιπόν την αποχώρηση του από την πολιτική, η εξουσία απομυθοποίησε τη δράση  της παράταιρης..... παρέα του. Το πουλί του έπαψε να το παίρνει μαζί του στο χέρι το έβαλε στο ράφι μαζί με τις μνήμες της πολιτικής του διαδρομής και την ατίθαση σεξουαλικότητα του, επιτέλους. Διηγείται  περασμένα μεγαλεία αχαλίνωτου σεξ  και ζει   μέσα από αυτά σήμερα  το μύθο του ως άντρας.
Ο άλλος ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής αρκετά χρόνια. Δόθηκε με πάθος στον αγώνα και το γήπεδο, οι ερωτικές ιστορίες ήταν παράπλευρη δράση στα χρόνια της ανόδου του. Το σέξ νόμιζε  ότι θα είναι πάντα εκεί όταν το θελήσει ο ίδιος και σε οποιαδήποτε έκδοση. Διαπίστωσε όταν περάσαν τα χρόνια αυτό που δεν ήθελε με τίποτα να φανταστεί.
Δεν είχε πια την ευκαιρία επιλογής αλλά ούτε καν τον επιλέγουν . Ένιωθε την ανάγκη να γυρίσει το χρόνο πίσω. Να αναζωοπυρώσει τις παλιές του σεξουαλικές ευκαιρίες και να ξαναζήσει το όνειρο που θα του έδινε την ποθητή ανάταση με φόντο χρώματος μπλε.  Και ήρθε κι αυτουνού η σειρά να κυκλοφορήσει πια με την ''παρέα'' του.  Παίρνει το πουλί του στο χέρι τονίζοντας επιδεικτικά την παρουσία  του.   Με εκείνο το βλέμμα  που φωνάζει εδώ ... είμαστε. Κοιτάζει  γύρω του να δει αν  βλέπουν αυτόν και την duracell παρέα του. Κι όταν το παιχνίδι δεν έχει νίκη με διείσδυση στο καλάθι αρχίζει να λειτουργεί παράπλευρα με εκβιαστικές και πολλά υποσχόμενες εργασιακές συνεργασίες  Μόνο που αν  τολμήσεις να μην  ασχοληθείς  με την παρέα που έχει στο χέρι του,  τιμωρήσε με κόκκινη κάρτα. Και δουλειά τέλος.
Αυτός θα αργήσει να χωνέψει ότι ο χρόνος είναι σκληρός που δεν έμαθε πως κερδίζεται  το παιχνίδι του έρωτα και του σεξ. Θα τριπλάρει για πολλά χρόνια με το πουλάκι του στο χέρι  μέχρι να  το βάλει δίπλα στά έπαθλα της ομάδας του να ξεκουραστεί.
Η ομοιότητα τους είναι ότι  το κρατούν στο χέρι αλλά σε διαφοτερικό timing . Επίσης  συναρτώνται πολλά στην καθημερινότητα από τη συναισθηματική νοημοσύνη του πουλιού κάποιων......σε πολλά επίπεδα Ψέματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου