24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

ΡΕ ΤΟ ΝΙΚΟ......ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ...... ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ

Nikos Tsakiridis


Εδώ και αρκετούς μήνες, αποφασίσαμε η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού να βάλλουμε πλάτες για να σωθεί η χώρα από την οικονομική καταστροφή.
Το ποιοι ήταν υπεύθυνοι γι’ αυτό το κατάντημα είναι πολύ μεγάλη συζήτηση. Οι πολιτικοί μας; Εμείς οι ίδιοι οι πολίτες; Ο συνδυασμός και των δύο; Ποτέ δεν έγινε....
και μεγάλη κουβέντα για το ποιος. Προείχε η σωτηρία από την οικονομική καταστροφή.
Έτσι λοιπόν συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, μικρομεσαίοι, επιχειρηματίες, δημόσιοι υπάλληλοι και γενικότερα πολίτες αυτής της χώρας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνεισφέραμε τον οβολό μας με έναν και μοναδικό στόχο να πετύχουμε όλοι προς αυτή την κατεύθυνση.
Θα τολμούσα να πω ότι τα τελευταία δύο χρόνια πάρθηκαν αποφάσεις για τη μοίρα του Ελληνικού....
λαού, πρωτόγνωρες, που καμία κυβέρνηση στο παρελθόν δεν τολμούσε να πάρει. Και εννοώ βεβαίως και για τις θετικές αλλά και για τις αρνητικές που κάθε λίγο και λιγάκι με το στόμα ανοιχτό ακούγαμε από τα χείλη κυβερνητικών παραγόντων. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ σε μια σειρά μέτρων που επιτέλους βάζανε μια τάξη στην ελληνική κοινωνία, αλλά και σε μια σειρά μέτρων που εξοντώνανε την ελληνική οικογένεια γιατί πολύ απλά είναι χιλιοειπωμένα και αποτυπωμένα στην καρδιά και την τσέπη του καθενός μας.
Η αγωνία μου για το αύριο έχει ξεπεράσει τα κομματικά μου όρια, τους συναισθηματισμούς μου και την μεγάλη μου προσήλωση προς το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα και τον Πρόεδρό του. Πιστεύω ακόμα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που μπορεί να σώσει την Ελλάδα.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/9/11, 3:54 π.μ.

    μπράβο βρε Νίκο
    το κατάλαβες καλά το τέλος του έργου.

    ΝΑΙ.
    το ΠΑΣΟΚ θα σώσει την Ελλάδα, αφού.....
    πρώτα αποτελειώσει Ελλάδα και Ελληνες.

    και η συμβουλή της ημέρας:
    άσε να στηρίξει αυτό το ΠΑΣΟΚ κανένας άλλος αποτελειωμένος νυστικός πολιτικάντης.
    εσύ απ΄ ότι φαίνεται στο κόσμο της Κατερίνης ούτε νυστικός είσαι ούτε πολιτικάντης που σε πήραν τα χρόνια και βιάζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/9/11, 9:57 π.μ.

    ΝΙΚΟ ΑΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΑΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΙΣΑΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/9/11, 12:04 μ.μ.

    ΠΑΣΟΚ= ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή