24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Άννα Νταλάρα: «Φοβάμαι ανώμαλες πολιτικές εξελίξεις»

«Αναγκάστηκα να ψηφίσω το χαράτσι στα ακίνητα, γιατί φοβάμαι ανώμαλες πολιτικές εξελίξεις» είπε εν ολίγοις η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Νταλάρα, σε συνέντευξη της στον Βήμα FM.


Η κυρία Νταλάρα υποστήριξε ότι.......
δεν υπέστη κανένα πρέσινγκ. «Όχι από επιλογή, διατηρώ τις επιφυλάξεις, τις ενστάσεις και τις αντιρρήσεις για ένα άδικο μέτρο, αλλά είμαι αναγκασμένη να το ψηφίσω.Φοβάμαι ανώμαλες πολιτικές εξελίξεις μέσα στο μεγάλο αυτοματισμό που ζούμε, γιατί έχουμε μια παράλληλη με την οικονομική αξιακή κρίση.», σημείωσε.

Η βουλευτής παρ' όλα αυτά εμφανίστηκε κάθετα αντίθετη με το μέτρο των αποδείξεων, το οποίο θεωρεί τελείως άδικο:

«Δεν το αντιλαμβάνομαι καθόλου αυτό το μέτρο. Υποψιάζομαι ότι είναι ένα μέτρο για να τονώσει την ανάπτυξη, αλλά δεν το αντιλαμβάνομαι. Τι πάει να κάνει; Θα μπορούμε εκεί να καλύψουμε έξοδα πάγια; Αλλιώς;

Από τη μια προσπαθούμε να οδηγηθούμε στην εφεδρεία και να άρουμε τη μονιμότητα του μοσχοαναθρεμμένου δημοσίου υπαλλήλου – όχι όλων – και από την άλλη έναν ιδιώτη τον εξαναγκάζουμε να ξοδεύει, όταν δεν ξέρει ποια είναι η επόμενη μέρα; Αυτό είναι άδικο.», κατέληξε η κυρία Νταλάρα.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/9/11, 8:22 π.μ.

    δεν μας χεζεις ρε νταλαρα......μονο για κοκες και ρουσφετια ειστε !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/9/11, 9:10 μ.μ.

    Δεν αφήνεις τα σάπια ρε Νταλάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή