24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Καταψήφιση των μέτρων από τον Λαός, προαναγγέλλει ο Γ. Καρατζαφέρης και επιτίθεται στην "ομάδα κανταφικών" της ΝΔ

“Να το καταλάβει και ο κ. Σαμαράς ότι δεν μπορεί να παίζει με τους θεσμούς. Αυτή τη στιγμή παρατηρείται ένα φαινόμενο: ένας αρχηγός με μια ομάδα “Κανταφικών”, και όλο το κόμμα ανάποδα. Όλο το κόμμα!” είπε ο πρόεδρος του Λαός και πρόσθεσε:

“Το λέω με την έννοια ότι διακατέχονται από κάποιες ακρότητες. Δεν μπορείς να φεύγεις από το αριστερό άκρο της Πανσπουδαστικής και να γίνεσαι ο καθοδηγητής της Δεξιάς… Το καταθέτω σαν σκέψη ότι σήμερα η NΔ καθοδηγείται από έναν εκπρόσωπο της ακραίας αριστερής άποψης της Πανσπουδαστικής (Χρύσανθος Λαζαρίδης) και όποιος θέλει το ευχαριστιέται. Όλες οι μετριοπαθείς φωνές έχουν κατέβει......
σε λευκή απεργία. Προχθές στη Βουλή συνέβη κάτι πρωτόγνωρο. Στην ονομαστική ψηφοφορία έλειπαν τα 2/3 του κόμματος. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Έλειπαν 51 βουλευτές. Δύο μόλις μέρες μετά την ομιλία στην Θεσσαλονίκη”.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Λαός πρέπει να παρέμβει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, “έστω και με ένα διάγγελμά του” και να αναλάβει πρωτοβουλίες, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε ότι η Ελλάδα σώθηκε την τελευταία στιγμή, χάρη στην επιθετικότητα της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου