24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Η Εθνική ήταν επιβλητική απέναντι στο Μαυροβούνιο και πανηγύρισε την τρίτη νίκη της


Ευρωμπάσκετ: Σπουδαία αντίδραση και νίκη (71-55)

Ευρωμπάσκετ: Σπουδαία αντίδραση και νίκη (71-55)
 
Ο αρχηγός της Εθνικής μπάσκετ Αντώνης Φώτσης ήταν ο κορυφαίος στη νίκη επί του Μαυροβουνίου
 

Επειτα από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο (32-31 υπέρ της Ελλάδας) η Εθνική Ανδρών... πάτησε τέρμα το γκάζι και αφού συνδύασε αμυντική προσήλωση, ομοιογένεια και αυτοματισμούς στην επίθεση, «έτρεξε» ένα εντυπωσιακό σερί (19-0) στην τρίτη περίοδο κατακτώντας με θριαμβευτικό τρόπο (71-55) τη νίκη επί του Μαυροβούνιου, που φέρνει την ελληνική ομάδα πιο κοντά στην πρόκριση στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ.
Το εναπομείναν «στοίχημα» για τους παίκτες του κ. Ηλία Ζούρου, ο οποίος πρέπει
να κρίνεται με βάση το ρόστερ που διαθέτει και όχι τη δυναμική του ονόματος και των προηγούμενων διακρίσεων της Εθνικής Μπάσκετ, είναι η νίκη επί της Κροατίας στο φινάλε του πρώτου γύρου (Δευτέρα 5/9, 18.00, ΕΤ1), ούτως ώστε η Εθνική να μην μπλέξει σε περιπέτειες με ισοβαθμίες. Η Κροατία δεν είναι η ομάδα – φόβητρο του παρελθόντος και είναι στο χέρι της Ελλάδας να εκπληρώσει τον πρώτο στόχο της αποκτώντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη δεύτερη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου