24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Άλλοι χρωστάνε δισ. και άλλοι μπαίνουν φυλακή για 300 ευρώ!!


Τριήμερο στα κρατητήρια θα κάνει μία κοπέλα από το Ηράκλειο για ανεκτέλεστη απόφαση ύψους 300 ευρώ. Η απόφαση αφορά σε παράβαση του ΚΟΚ, ωστόσο η ίδια φαίνεται να μην...

γνώριζε την ύπαρξη της με αποτέλεσμα την Παρασκευή να αιφνιδιαστεί με την σύλληψη της.
Ζήτησε να καταβάλει άμεσα το ποσό της απόφασης και να αφεθεί ελεύθερη, όμως στάθηκε άτυχη καθώς η σύλληψη της έγινε ανήμερα της εθνικής επετείου οπότε και οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι κλειστές. Και επειδή ακολουθεί Σαββατοκύριακο, η κοπέλα αναγκαστικά θα παραμείνει στα κρατητήρια μέχρι και το πρωί της Δευτέρας.
Ανάλογα περιστατικά στο παρελθόν, συλλήψεων δηλαδή πολιτών για μικρά ποσά σε μέρες αργίας, είχαν προκαλέσει την έντονη αντίδραση δικηγόρων του Ηρακλείου, θεωρώντας απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να οδηγούνται στα κρατητήρια άνθρωποι για τέτοιου είδους παραβάσεις χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη άμεσης καταβολής των χρημάτων.
«Εδώ η Ελλάδα χάνεται και οι αστυνομικοί βρήκαν να συλλάβουν την κοπέλα για 300 ευρώ, γνωρίζοντας ότι θα περάσει το τριήμερο στα κρατητήρια» σχολίαζαν με ειρωνεία δικηγόροι του Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου