ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Θρίλερ στην Καλαμάτα: Νεκρό 3χρονο αγοράκι και δίπλα πυροβολημένος στο κεφάλι ο πατέρας του!

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί όταν βρήκαν μέσα σε αρδευτικό κανάλι στο χωριό Πλατύ Μεσσηνίας, έναν άνδρα νεκρό και δίπλα του σφαγμένο το μόλις τριών χρονών αγοράκι του.
Ο πατέρας είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. Το τραύμα ήταν διαμπερές και...
πιθανότατα ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ακριβώς δίπλα του κείτονταν νεκρό το μόλις τριών ετών αγοράκι του. Είχε βαθύ τραύμα στον λαιμό του...


Το τραγικό αυτό γεγονός αποκαλύφθηκε όταν οδηγός που περνούσε από το σημείο, είδε το αυτοκίνητο να επιπλέει στα νερά του καναλιού του ποταμού Πάμισου και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο νεκρός έμενε στο Πλατύ Μεσσηνίας και περιστασιακά ήταν αναβάτης σε ιπποδρομίες που γίνονται στην περιοχή. Όπως λένε οι πληροφορίες, η βάση του 35χρονου ήταν το Πλατύ αλλά μετακινούνταν συχνά για εβδομάδες και σε άλλες περιοχές όπου έβρισκε δουλειά.

Μιλώντας στο Newsit ο Πρόεδρος του χωριού Πλατύ, Γιώργος Τζαβάρας, είπε οτι ο 35χρονος Φίλιππος Μεσάι έμενε εκεί τα τελευταία 15 χρόνια. "Μας κόπηκαν τα πόδια μόλις μάθαμε τι έγινε. Όλο το χωριό σήμερα μόνο γι' αυτό το θέμα μιλάει. Ήταν ένα παιδί καλό, ευγενικό που έτρεχε όπου έβρισκε μεροκάματο. Πρόσεχε τα παιδιά του." (έχει άλλο ένα αγοράκι 11 χρονών που μένει με την μητέρα του).

"Ειδικά για τον 11χρονο γιό του", ειπε ο κ. Τζαβάρας, "το οποίο είχε πρόβλημα υγείας αγωνιζόταν με όλες του τις δυνάμεις."

Και συνεχίζει: "Ο Φίλιππος ήταν κοινωνικός και αγαπητός. Βοήθησε το χωριό μας και στεκόταν συνέχεια κοντά στα παιδιά και του μάθαινε να αγαπούν την φύση και τα ζώα."