24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Δεν παραιτείται...

Δεν πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το βράδυ μιλάει στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ...
Δεν παραιτείται ο Παπανδρέου ούτε το υπουργικό συμβούλιο. Το σενάριο ότι.... θα πήγαινε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να καταθέσει την εντολή φαίνεται να ανατρέπεται.
Τι βράδυ μιλάει στην Κοινοβουλευτική ομάδα....

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/11/11, 5:53 μ.μ.

    Μια μέρα λοιπόν σαν και τη σημερινή, οι φοιτητές που ήταν στο Πολυτεχνείο, και ζητώντας καλύτερη παιδεία (καλή ώρα όπως και τώρα), κλείστηκαν μέσα σ' αυτό και άρχισαν να καλούν τον κόσμο να εξεγερθεί κατά της χούντας. Είχαν ένα βασικό σύνθημα: "Ψωμί Παιδεία Ελευθερία", αλλά είχαν και άλλα συνθήματα όπως "Κάτω η χούντα", "Έξω οι Αμερικάνοι", "20% για την παιδεία", "Λαέ πεινάς γιατί προσκυνάς το πασοκ" και άλλα διάφορα. Έκαναν μάλιστα και έναν παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό για να καλέσουν τον κόσμο να επαναστατήσει, να ρίξει την χούντα.

    Όμως η χούντα, ένα βράδυ, έδωσε εντολή στα τανκς να μπουν στο Πολυτεχνείο. Να ρίξουν την πύλη και να εισβάλλουν μέσα για να καταστήλλουν την εξέγερσή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή