24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Ομολογία σοκ του Προβόπουλου: Έρχεται πείνα....

Δυστυχώς, ο πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδας, κ. Προβόπουλος, με σημερινή του δήλωση δικαίωσε τα όσα φωνάζαμε και προειδοποιούσαμε. Έρχεται πείνα, μας είπε ο Προβόπουλος.


Θα υπάρξουν ελλείψεις σε προϊόντα πρώτης ανάγκης,...
για τρεις μήνες. Αυτό είπε ο κ. Προβόπουλος μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Mega. Μόνο που, προφανώς η δήλωση αυτή είναι ψευδής, επειδή είναι μισή.


Έχει γίνει σαφές πως τις τελευταίες ημέρες ο κυβερνητικός μηχανισμός προπαγάνδας ....
προσπαθεί να προετοιμάσει τους Έλληνες πολίτες για μία επερχόμενη πτώχευση. Μία πτώχευση που ο κ. Προβόπουλος την έκανε πιο σαφή, χωρίς να θέλει όμως να δώσει την πραγματική έκτασή της.


Μίλησε για τρεις μήνες πείνας ο πρόεδρος της Τράπεζες της Ελλάδος, και είπε χαρακτηριστικά πως «θα δίνουμε ένα λίτρο λάδι για να παίρνουμε τρία κιλά αλεύρι»!!!
Μόνο που, ο κ. Προβόπουλος ξέχασε να μας πει τι θα γίνει και από που θα βρει η χώρα μετά τους τρεις μήνες τροφή για τους κατοίκους της.
Πού πήγαν, αλήθεια, τα στρατηγικά αποθεματικά τρόφιμα που όφειλε το κράτος να έχει για ακραίες καταστάσεις (π.χ. πόλεμος);
Μήπως ξεπουλήθηκαν χωρίς να ενημερωθεί κανένας;


Σε αυτό το σημείο μας έφεραν οι «γραμματιζούμενοι». 
Ξεδιάντροπα ομολογούν την αποτυχία τους…
Ξεδιάντροπα ομολογούν το ξεπούλημά μας
Ξεδιάντροπα ομολογούν το έγκλημά τους…


Κι εμείς, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, μένουμε στα δωμάτιά μας, και περιμένουμε το θαύμα, ενώ αυτοί θρασύτατα μας ανακοινώνουν πως αποφάσισαν ή συναίνεσαν στην εκτέλεσή μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου