24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ο ΛΑ.Ο.Σ τινάζει στον αέρα την κυβέρνηση λόγω …Εφραίμ!

Τι δήλωσαν, οι Άδωνις και Βελόπουλος με αφορμή την σύλληψη του ηγούμενου..

Στα κάγκελα έχει βγει ο Γιώργος Καραζαφέρης και το κόμμα του...
με αφορμή την σύλληψη του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου.

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης, ζήτησε την παραίτηση του Γ.Πεταλωτή, καθώς ήταν «ήταν βασικός κατήγορος στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου»

Συνεχίζοντας μίλησε για «άδικη απόφαση για την προφυλάκιση του Εφραίμ, παραμονή Χριστουγέννων» που «δίχασε τον ελληνικό λαό και έπληξε την Ορθοδοξία».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Κυριάκος Βελόπουλος, που μιλώντας στον Αnt1fm, είπε πως «αν υπήρχε η ηθική στην πολιτική ο κ. Πεταλωτής έπρεπε να είχε παραιτηθεί από χθες. Αλλά βλέπετε στην Ελλάδα ζούμε, σε καμία άλλη χώρα δεν θα συνέβαινε αυτό, στην Ελλάδα συμβαίνει όμως. Άμα έκλεψε αποδεδειγμένα ο γέροντας, να πάει φυλακή, αλλά δεν μπορεί να έκλεψε μόνο αυτός, μόνος του έκλεψε;» και συνέχισε πιο επιθετικά:

«..Μέχρι 6ου βαθμού συγγενείας ελέχθησαν οι περί του Εφραίμ συγγενείς και φίλοι, δεν βρέθηκαν λεφτά σε κανέναν λογαριασμό, που να διακινήθηκε μέσω Βατοπεδίου, ούτε ένα σεντς. Άρα το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ξεπλένεται άπαξ διαπαντός και αναφέρομαι τώρα στο συμβούλιο εφετών ξέρετε. Το δεύτερο επιχείρημα του συμβουλίου εφετών που έχει να κάνει κυρίως με το ότι μπορεί να φύγει, να την κοπανίσει, να πάει στο εξωτερικό και να φύγει ο Εφραίμ, δεν υφίσταται γιατί πριν από 10 μέρες επέστρεψε από τη Ρωσία, και είπε είμαι εδώ. Θα μπορούσε να μείνει εκεί και να είναι και λαϊκός ήρωας» κατέληξε.
Αυτή η επίθεση αγάπης πάντως προς τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου, ερμηνεύεται από πολλούς και ως μέσο αποχώρησης του Γιώργου Καρατζαφέρη από την κυβέρνηση, καθώς είναι κάτι παραπάνω από εμφανές πως το τελευταίο διάστημα…ασφυκτιά!

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου