24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

KATAΔΙΩΞΗ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Σκηνές που θύμιζαν κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στα Χανιά όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν σε κεντρικό δρόμο της πόλης αυτοκίνητο 4Χ4 στο οποίο επέβαιναν 3 άτομα και το οποίο..
. είχε κλαπεί χθες.

Όπως δήλωσε το μεσημέρι ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων, Παντελής Μουρτζανός, οι 3 επιβαίνοντες στο ΙΧ, ηλικίας 24, 21 και 21 ετών, επεχείρησαν να ληστέψουν μια γυναίκα στην οδό Σκουλά.

Περαστικός που είδε το συμβάν ενημέρωσε το «100» και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή, ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε με επικίνδυνους ελιγμούς να φύγει από το σημείο με αποτέλεσμα να χτυπήσει με τον καθρέπτη του οχήματος χωρίς να τραυματίσει έναν μοτοσυκλετιστή, αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο αστυνομικός αντέδρασε και με το υπηρεσιακό του όπλο πυροβόλησε την πίσω δεξιά ρόδα του αγροτικού αυτοκινήτου. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η ρόδα καταστράφηκε, το όχημα δεν ακινητοποιήθηκε.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι την περιοχή του χωριού Νεροκούρου όπου οι 3 επιβαίνοντες μπήκαν σε χωράφι όπου εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν με τα πόδια.

Όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο, τον ένα 21χρονο και τον 24χρονο, ενώ ο τρίτος τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις αρχές κατάφερε να διαφύγει.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν αν οι 3 έχουν σχέση με άλλες ληστείες που έχουν γίνει στα Χανιά, καθώς και το ενδεχόμενο να σχεδίαζαν την πραγματοποίηση κάποιας ληστείας και για το λόγο αυτό να έκλεψαν και το αγροτικό όχημα.

Σύμφωνα με το διευθυντή Ασφαλείας Χανίων, Αρτέμη Κουτσαφτάκη, στο όχημα που επέβαιναν οι 3 δεν βρέθηκαν όπλα παρά μόνο μία κουκούλα.

Αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ληστείας, ενώ η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται.
στις 23:43
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου