24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Εάν οι Έλληνες δεν είναι ικανοί… θα υπάρξει έλεγχος από το εξωτερικό ...

Η Ελλάδα πρέπει να παραδώσει τον έλεγχο της δημοσιονομικής πολιτικής της σε εξωτερικούς...
θεσμούς εφόσον αδυνατεί να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που....
συνδέονται με τη λήψη μέτρων για τη διάσωσή της, φέρεται να δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ.

Ο Ρέσλερ είναι ο πρώτος υπουργός της γερμανικής κυβέρνησης που υποστηρίζει ανοιχτά την πρόταση να παραδώσει η Ελλάδα τον έλεγχο των δημοσιονομικών της.

«Χρειαζόμαστε περισσότερη πολιτική καθοδήγηση και έλεγχο όσον αφορά την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων», είπε ο Ρέσλερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Μπιλντ και η οποία πρόκειται να δημοσιευτεί αύριο Δευτέρα.

«Εάν οι Έλληνες δεν είναι ικανοί να τα καταφέρουν οι ίδιοι, τότε θα πρέπει να υπάρξει ισχυρότερη πολιτική καθοδήγηση και έλεγχος από το εξωτερικό, για παράδειγμα, μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης», πρόσθεσε.

Ο Ρέσλερ είναι αντιπρόεδρος της γερμανικής κυβέρνησης και αρχηγός των Ελευθέρων Δημοκρατών (FDP), του εταίρου των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) της Άγκελα Μέρκελ στον κυβερνητικό συνασπισμό.

newscode.gr

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Εάν οι Έλληνες δεν είναι ικανοί… θα υπάρξει έλεγχος από το εξωτερικό http://24wro.blogspot.com/2012/01/blog-post_5657.html#ixzz1kz7nuj55

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου