24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΧΩΣ (ή ΜΕ...) ΑΥΡΙΟ

Μεγάλη η αγωνία για το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, το οποίο διεξάγεται στην Τούμπα με ώρα έναρξης στις 8 το βράδυ.
Ένα ματς δίχως αύριο για την ομάδα....
που θα χάσει ενώ η νικήτρια θα κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τον τελικό της διοργάνωσης.
Οι παίκτες και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θέλουν "να πάρουν το αίμα τους πίσω" αφού η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που απέκλεισε τον Δικέφαλο του Βορρά από το κύπελλο Ελλάδας, πέρσι.
Αντίθετα η ομάδα της Θεσσαλονίκης... σφύριξε τριάρα στον αθηναϊκό Δικέφαλο, στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος και θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβο για να περάσει στους "8" του κυπέλλου.

Οι εκλεκτοί του Λάζλο Μπόλονι για το μεγάλο ντέρμπι είναι: Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λαζάρ, Λίνο, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

Τον αγώνα για να τον δείτε τηλεοπτικά πρέπει να έχετε ή να βρείτε τηλεόραση με OTE TV.
Η συνδρομητική πλατφόρμα του ΟΤΕ που έχει τα δικαιώματα του κυπέλλου Ελλάδας θα το μεταδώσει από το Sport 1 αλλά και σε υψηλή ευκρίνεια από το Sport HD.
Η μετάδοση θα είναι χωρίς περιγραφή λόγω της απεργίας στα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου