24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Ένας υπουργός Εξωτερικών στο πλευρό ενός πολιτικού αρχηγού;;..

Από το parapolitiki.com

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις πληροφορίες περί καταβολής των δαπανών συμμετοχής του Υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Δήμα στην επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντ. Σαμαρά στη Ρωσία από το Υπουργείο Εξωτερικών, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου, Γρ. Δελαβέκουρας, ανέφερε τα εξής:...
«Οι πληροφορίες αυτές είναι ψευδείς. Ο κ. Δήμας συμμετέχει στην επίσκεψη με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας και δεν έχει γίνει καμία δαπάνη από το Υπουργείο Εξωτερικών για τη συμμετοχή αυτή».
Σχόλιο Παραπολιτικής: Πέρα από το ζήτημα των δαπανών που ουσιαστικά δεν τέθηκε ποτέ, υπάρχει και η θεσμική διάσταση του θέματος. Αν υπουργός Εξωτερικών ήταν ακόμη ο Σταύρος Λαμπρινίδης και είχε συνοδεύσει τον Γιώργο Παπανδρέου πχ στην Κόστα Ρίκα για τις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, θα είχε γίνει ο κακός χαμός.
Νομίζω ότι ο κ.Δήμας φέρει ένα τόσο σημαντικό αξίωμα που δεν του επιτρέπει να συνοδεύει ως απλό κομματικό μέλος τον αρχηγό του ανά τον κόσμο.
Αυτό εξάλλου δείχνει και το τεράστιο στελεχιακό έλλειμμα της Νέας Δημοκρατίας που έχει καταλήξει...κόμμα-παρεούλα. Σαμαράς, Χρύσανθος, Μιχελάκης και κανας Δήμας στα ρεπό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου