24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Τζένη Θεωνά: «Δεν θα γινόμουν ποτέ το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση»

Για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Πίσω στο σπίτι» αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε στο ένθετο TV Έθνος της εφημερίδας Έθνος της Κυριακής, η Τζένη Θεωνά.

Για το αν φοβήθηκε τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά που υποδύεται....
τη Γερμανίδα Άνγκελα, η ίδια εξήγησε: «Όχι φυσικά! Πρόκειται απλώς για ένα παιχνίδι της σεναριογράφου Ρένας Ρίγγα. Με κέντρισε η πρόταση, το σενάριο, ο ρόλος και είπα το “ναι”».

Όσο για τα προσωπικά της και για το αν θα μπορούσε να υπάρξει ποτέ το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, η 28χρονη ηθοποιός δήλωσε πως ποτέ δεν της έχει συμβεί και ούτε θα της συμβεί, όπως πιστεύει. «Μου είναι αποκρουστικό και σαν σκέψη μόνο. Όσο χάλια και αν είναι ένας γάμος, όσο κι αν έχει τελματώσει ένα ζευγάρι, πώς να μπεις ανάμεσα του; Το θεωρώ αδιανόητο. Να κάτι στο οποίο είμαι απόλυτη: Δεν θα γινόμουν ποτέ το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση!» είπε χαρακτηριστικά.

Δηλώνει ερωτευμένη με τον ηθοποιό Ανδρέα Κοντόπουλο και διευκρινίζει πως δεν θέλει να απασχολεί και να υπάρχει στα έντυπα Μέσα, λόγω της προσωπικής της ζωής: «Περνάω καλά, ζω αυτό που με γεμίζει χαρά, δεν το “πλασάρω” γιατί δεν είναι του τύπου μου, αλλά δεν παίζω και κρυφτούλι» ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν προκαλώ και δεν μπαίνω σε διαδικασίες ανάλογες με αυτές στις οποίες μπαίνουν άλλοι συνάδελφοι μου».

πηγή: yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου