24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Δικαστικό ''πάγωμα'' της περιουσίας του Αντώνη Ρέμου λόγω Ηρακλή

Η παλαιότερη εμπλοκή του Αντώνη Ρέμου στα διοικητικά της ΠΑΕ Ηρακλής έγινε αφορμή να αρχίσουν νέες δικαστικές περιπέτειες για τον δημοφιλή τραγουδιστή

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από προσφυγή στη Δικαιοσύνη εννέα ποδοσφαιριστών......
, που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει κάθε μεταβολή των περιουσιακών στοιχείων του Αντώνη Ρέμου μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου 2012, οπότε έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί η κύρια αίτηση για την υπόθεση.

Προσφεύγοντες είναι οι ποδοσφαιριστές Παπαζαχαρίας, Τσίτας, Γκαρσία, Παπαστεριανού, Ιάκομπ, Μάρας, Κυριαζής, Μπαντής και Αραμπατζής οι οποίοι δεν στρέφονται μόνο κατά του Αντώνη Ρέμου.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές προκειμένου να διασφαλίσουν τις απαιτήσεις τους ζήτησαν την προσωρινή δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων όλων των μελών της πρώην διοίκησης, όπως είναι ο Δήμος Πολύκαρπος και ο Γιάννης Τάκης οι περιουσίες των οποίων, επίσης, "πάγωσαν" με δικαστική προσωρινή δαταγή.

Σημειώνεται, ότι από την πλευρά του τραγουδιστή δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, κάποια επίσημη αντίδραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου