24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Έγινε η επίσημη παρουσίαση του 3ου Ημιμαραθωνίου "ΔΙΟΝ" Τρέξιμο στη γη των Μουσών και των Θεών



 800 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα

Την πεποίθησή τους ότι για μία ακόμη χρονιά ο 3ος Ημιμαραθώνιος "ΔΙΟΝ" θα διεξαχθεί (την Κυριακή 4 Μαρτίου), υπό απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, εξέφρασαν στην καθιερωμένη επίσημη παρουσίαση.....
του αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Κονταριώτισσας, οι διοργανωτές, αλλά και ο Μέγας Χορηγός του αγώνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με τις έως τώρα εκτιμήσεις περισσότεροι από 800 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα, καθώς και από την Κύπρο θα λάβουν μέρος στην κυρίως, στην περιπατητική διαδρομή και στον αγώνα για παιδιά σχολικής ηλικίας.

Εκ μέρους του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ" μίλησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Μυστρίδης, ενώ τον Δήμο Δίου - Ολύμπου εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Μαρία Τσιμήτρη.

Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Μediteranean Hotels, Μέγα χορηγού της διοργάνωσης, Βασίλης Λάμπρου, μέλη του Δ.Σ. του "ΖΕΥΣ", εκπρόσωποι των εθελοντών, των αθλητών και των συλλόγων, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα τον σημαντικό αυτό αγώνα.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΕΙΣ

"Εκατοντάδες συνεργάτες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια ώστε ο Ημιμαραθώνιος του Δίου να είναι έστω μία παρένθεση αισιοδοξίας στις κρίσιμες μέρες που περνάμε. Το μήνυμα φέτος είναι σαφές: όταν έχουμε σχέδιο, πίστη και θέληση μπορούμε να ξεπερνάμε δυσκολίες και να φτάνουμε στους στόχους μας. Προσκαλώ όλους τους Πιεριείς να έρθουν στο Δίον και να γίνουν κι αυτοί μέρος της μεγάλης αυτής γιορτής", είπε ο κ. Μυστρίδης.

Όπως χαρακτηριστικά συνέχισε ο κος Μυστρίδης: "Για εμάς στον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ", η παραγωγή πολιτιστικής - αθλητικής δράσης βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Έχουμε λοιπόν επιλέξει να επενδύσουμε στη συγκεκριμένη κατεύθυνση και είμαστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και ιδέες, ενώ αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία στη συνεργασία με τον Δήμο Δίου - Ολύμπου, καθώς και με άλλους δημιουργικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής. Φίλες και φίλοι, με αυτές τις σκέψεις σας καλωσορίζω στην Πιερία που γιορτάζει 100 χρόνια Ελευθερίας και στον 3ο Ημιμαραθώνιο "ΔΙΟΝ". Σας εύχομαι καλή διαμονή και καλή επιτυχία".

ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η Αντιδήμαρχος Μαρία Τσιμήτρη επεσήμανε από την πλευρά της: "Σας καλωσορίζουμε στο δήμο Δίου - Ολύμπου, την ιερή γη της Μακεδονίας. Στο Δίον, την "αρίστη πόλιν" κάτω από τη σκιά του μυθικού Ολύμπου. Στην πόλη που λατρεύτηκε ο Ολύμπιος Δίας και οι Μούσες. Εδώ που οι Μακεδόνες βασιλείς Φίλιππος και Αλέξανδρος, τελούσαν τις θρησκευτικές τους τελετές και ο βασιλιάς Αρχέλαος θέσπισε τα "εν Δίω Ολύμπια", τους Ολυμπιακούς αγώνες της Μακεδονίας.

Οι αθλητικοί και σκηνικοί αγώνες προς τιμή του Ολυμπίου Διός και των Μουσών αποτέλεσαν έμπνευση για τον αγώνα δρόμου "ΔΙΟΝ", φέροντας ένα ελπιδοφόρο μήνυμα, αντάξιο της ιστορίας μας και του πολιτισμού μας.

Θερμά συγχαρητήρια στον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ" που οραματίστηκε και υλοποιεί τη σημαντική αθλητική γιορτή του Δίου, της Πιερίας, της Μακεδονίας. Στους αθλητές, τους εθελοντές και τους θεατές που με τη συμμετοχή τους γίνονται κοινωνοί των αξιών, της αμοιβαίας κατανόησης, του διάλογου, του σεβασμού και της συνεργασίας μεταξύ των πολιτισμών".

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ "ΔΙΟΝ" Ο ΟΜΙΛΟΣ MEDITERRANEAN HOTELS

Ο όμιλος Mediterranean Hotels συνεχίζει να υποστηρίζει έναν άρρηκτα συνδεδεμένο με την κοινωνία θεσμό, αυτόν του αθλητισμού, προάγοντας το ευ αγωνίζεσθαι.

Ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Μediteranean Hotels κ. Βασίλης Λάμπρου δήλωσε από την πλευρά του: "Χτίζοντας πάνω στη συνεχή παρουσία μας στην Πιερία, είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε στηρίζουμε τα όνειρα και την προσπάθεια του Συλλόγου Δρομέων Περίας "Ζευς" —ενός νεοσύστατου συλλόγου που έχει κάνει μεγάλα και αξιόλογα βήματα προόδου.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συνδέουμε το όνομα του ομίλου μας με ένα από τα σπουδαιότερα αθλητικά γεγονότα της Πιερίας, το οποίο διαπιστώνουμε με χαρά ότι τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει πανελλήνια εμβέλεια. Ο Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου "Δίον" διαφημίζει το νομό και την ιστορία μας και είναι γι' αυτούς τους λόγους μία διοργάνωση που, πιστεύουμε ότι πρέπει να στηρίξουμε, ιδιαίτερα την κρίσιμη αυτή περίοδο για την Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου