24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Μπακογιάννη.....«Η ελληνική κυβέρνηση δεν έπρεπε ποτέ να είχε φτάσει στη μείωση του κατώτατου μισθού.


Στην άρνηση πραγματοποίησης διαρθρωτικών αλλαγών τα τελευταία δυόμισι χρόνια απέδωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη το γεγονός ότι τελικά δεν αποφεύχθηκε η μείωση σε μισθούς και συντάξεις, μετά από συνάντηση που είχε με την...
Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.
«Η ελληνική κυβέρνηση δεν έπρεπε ποτέ ....
να είχε φτάσει στη μείωση του κατώτατου μισθού. Έφθασε εκεί με τεράστια ευθύνη δυόμισι ετών όπου αρνήθηκε ουσιαστικά να κάνει οποιαδήποτε διαρθρωτική αλλαγή», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι «εάν είχαν γίνει οι διαρθρωτικές αλλαγές για τις οποίες η Δημοκρατική Συμμαχία έδινε συνεχώς μάχη, δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε σήμερα να κόβουμε μισθούς και συντάξεις των Ελλήνων».
«Έφθασε η ώρα και σήμερα πλέον να αντιληφθεί η κυβέρνηση των δύο κομμάτων ότι δεν έχουμε ούτε μία μέρα να χάσουμε εάν θέλουμε κάποια στιγμή να δώσουμε πίσω στους πολίτες τα χρήματα τα οποία δικαιούνται», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου