24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Δύο αστυνομικοί τραυματίες από επίθεση ενόπλων ΡΟΜΑ σε καταυλισμό στις Αχαρνές. ΑΒΑΤΟ για τις αρχές με τις ευλογίες των “αντιρατσιστών”

Δύο αστυνομικοί τραυματίες από επίθεση ενόπλων σε καταυλισμό στις Αχαρνές: τα θύματα της χθεσινής ημέρας, σε έναν πόλεμο που μαίνεται στην καρδιά του ελλαδιστάν. Θύματα από την πλευρά των κακοποιών δεν υπήρξαν ούτε αυτή τη φορά…


Ο κοινωνικός ιστός της χώρας έχει βαρέσει διάλυση στην κυριολεξία. Από το αστυνομικό δελτίο μεταφέρω μία είδηση, αφού πρώτα περιγράψω το πλαίσιο στο οποίο είναι αναγκασμένοι να κινούνται οι “γηγενείς κάτοικοι της Ελλάδος του μνημονίου”.

Στα δυτικά άκρα της πόλης (από Αχαρνές μέχρι Ασπρόπυργο) έχουν ξεφυτρώσει ζώνες υψηλής εγκληματικότητας, εμπορίου ναρκωτικών και όπλων, οι οποίες αποτελούν άβατο για τις Αρχές. Αναφερόμαστε στους καταυλισμούς των ρομά, που αν αστυνομικός επιχειρήσει να εισέλθει για να καταστείλει το έγκλημα, τότε στην καλύτερη περίπτωση αποχωρεί άπραγος και τραυματίας.

Η συνέχεια από το χθεσινό αστυνομικό δελτίο:
“Αχαρνές: Πυρά κατά αστυνομικών στον καταυλισμό των ρομά – Δύο τραυματίες: Σκηνές άγριας δύσης εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στο Μενίδι.
Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε ένα τζιπ στο Καπανδρίτι επί της εθνικής Αθηνών-Λαμίας. Ο οδηγός πάτησε γκάζι και κατευθύνθηκε προς Μενίδι.
Μπήκε στο καταβλητικό των Roma με τους αστυνομικούς να τον ακολουθούν. Ξαφνικά οι αστυνομικοί άρχισαν να δέχονται επίθεση από ομάδα ατόμων που άρχισε να εκτοξεύει πέτρες και αντικείμενα εναντίον τους. Δύο αστυνομικοί έχασαν τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.
Από τις πέτρες και τα αντικείμενα έπαθαν ζημιές μια μηχανή και ένα περιπολικό. Χρειάστηκε επέμβαση μιας διμοιρίας των ΜΑΤ για να μπει τάξη. Όμως και πάλι κάποιοι δεν σταμάτησαν. Αντίθετα δυο άτομα έβγαλαν όπλα και πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών που ανταπέδωσαν τα πυρά, χωρίς ωστόσο κανείς να τραυματιστεί”.

Όσοι επιμένουν να μιλούν για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ανθρώπινα δικαιώματα, θα έπρεπε να εστιάσουν το πρόβλημα στους Έλληνες, οι οποίοι αποτελούν πλέον την Νο1 ευπαθή κοινωνική ομάδα, της οποίας τα ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να διαφυλαχθούν. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται πραγματική εθνική ηγεσία, που θα καθαρίσει τη χώρα από τα κοινωνικά παράσιτα, που εγκληματούν ασύδοτα και ανεξέλεγκτα.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑΣ  ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου