24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Κυριε Π. Νικολούδη...ΑΛΛΟ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.....ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ ΛΙΓΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ...

Ο σχεδιασμός που στήθηκε κατά της Ντόρας Μπακογιάννη με σκοπό να την βλάψουν προσωπικά και πολιτικά στήθηκε και οργανώθηκε από τον Π. Νικολούδη, τον πρόεδρο της Αρχής καταπολέμησης νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Η φημολογία που προκλήθηκε..... είχε 




επίκεντρο δηλώσεις και διαρροές που προέρχονταν από τον Π. Νικολούδη και φαίνεται είχαν ειδοποιηθεί συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα για να οργανωθεί η σπέκουλα. Είναι φανερός πλέον ο σχεδιασμός.
Ο Π. Νικολούδης προσπαθεί να ενοχοποιήσει τις νόμιμες επιχειρηματικές συναλλαγές για να βλάψει πολιτικά όσους παρενοχλούν τους πολιτικούς μέντορές του. Αυτός δεν είναι πρόεδρος της Αρχής καταπολέμησης αλλά κομματικός εγκάθετος ....
Οφείλει να παραιτηθεί εξαιτίας της επιχείρησης σπίλωσης που οργάνωσε με στόχο να βλάψει πολιτικά πρόσωπα. Οι υπηρεσίες που προσφέρει σε συγκεκριμένα κόμματα μας κάνει να αμφιβάλουμε για την αποτελεσματικότητά του, την ειλικρίνειά του και την συνέπειά του.
Εάν συμπεριφέρονται τόσο ανεύθυνα, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τόσο σημαντικά πόστα, τότε αυτός είναι ένας λόγος που τίποτα δεν λειτουργεί στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου