24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Ενας πολυτεκνος γραφει.....Το πολιτικό προσωπικό δεν είναι απλά ανεπαρκές είναι επικίνδυνο για την συνέχεια του Ελληνισμού.


Κόβονται τα Πολυτεκνικά επιδόματα αλλά λεφτά για ΜΚΟ υπάρχουν!

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ!!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι άμεσα θα τεθούν χαμηλότερα εισοδηματικά κριτήρια ώστε να αποδεκατίσουν τα πολυτεκνικά επιδόματα, και έτσι....
. να εξοικονομηθούν περί τα 40 εκατ. ευρώ.
Με το μέτρο αυτό θα περιοριστούν τα επιδόματα σε ένα αρκετά χαμηλό ποσοστό των πολυτεκνικών οικογενειών.
Και όμως την ίδια ώρα δίδεται ένα ποσό που ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ (1.013.582 ευρώ, για την ακρίβεια) για χρηματοδότηση Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ).
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!
Την ώρα που περικόπτονται λεφτά από τις οικογένειες, χρηματοδοτούνται 15 τουλάχιστον γυναικείες οργανώσεις. Αυτά τα σχέδια υλοποιούν οι πολιτικοί μας σε συνεργασία με τους Τροϊκανούς.
Πιο συγκεκριμένα συζητείται ότι οι πολύτεκνοι για να πάρουν το επίδομα θα πρέπει....
το ετήσιο οικογενειακό εισόδημά τους να μην ξεπερνά τα 45.000 ευρώ από 55.000 ευρώ που ισχύει σήμερα. Το ίδιο εισοδηματικό κριτήριο θα ισχύει και για όσους έχουν 5 παιδιά, ενώ αν έχουν περισσότερα από 5 παιδιά θα λαμβάνουν το επίδομα χωρίς εισοδηματικό κριτήριο.
Την ίδια ώρα το υπουργείο Εσωτερικών, υπέγραψε απόφαση με αριθμό πρωτοκόλλου 401 και ημερομηνία 17 Φεβρουαρίου 2012, με βάση την οποία μοιράζονται αφειδώς χιλιάδες ευρώ την ίδια ώρα που οι οικογένειες και ιδιαίτερα οι πολυτεκνικές εξαθλιώνονται.
Να μην ξεχνάμε ότι την χρονιά που πέρασε η Υπ. Παιδείας κατήργησε τις μετεγγραφές των πολυτέκνων στα ΑΕΙ-ΤΕΙ. Τα μέτρα αυτά καθώς επίσης και μια σειρά άλλων θεμάτων οδηγούν τις οικογένειες στην απόλυτη φτώχεια. Μόνο οι ταλαίπωροι πληρώνουν για να πάει μπροστά αυτός ο τόπος.
Το πολιτικό προσωπικό δεν είναι απλά ανεπαρκές είναι επικίνδυνο για την συνέχεια του Ελληνισμού.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ!!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος23/2/12, 10:48 μ.μ.

    ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
    ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή