24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στον Δήμο Κατερίνης


Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των Δημοτικών Υπαλλήλων.
        
Ο συνδυασμός της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης εκφράζει την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους του Δήμου Κατερίνης. Στα πλαίσια αυτής της συμπαράστασης ο επικεφαλής της παράταξης και Δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης Αντώνης Μάντζιος παρευρέθηκε....
στην σημερινή  κατάληψη του Δημαρχείου Κατερίνης με παράλληλη  τρίωρη στάση εργασίας, στα πλαίσια της Πανελληνίας κινητοποίησης της ΠΟΕ ΟΤΑ.
         Ήδη με το μνημόνιο 2 οι Δήμοι και οι εργαζόμενοι σε αυτούς μπαίνουν ξανά στο στόχαστρο. Έχουμε περικοπές πόρων στους ΟΤΑ,  απολύσεις του 15%  των εργαζομένων άμεσα όπως και σε όλο στο Δημόσιο, ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, της ΔΕΥΑΚ και της Πολεοδομίας, με παράλληλες απολύσεις εργαζομένων. Και σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε την υποβάθμιση των παροχών υγείας, την αύξηση της φορολογίας, την μείωση του εισοδήματος και των συντάξεων  και τις αυξήσεις στις ΔΕΚΟ που λεηλατούν το εισόδημα όλων μας.
         Η  Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης καλεί το Δημοτικό Συμβούλιο , όλες τις δημοτικές παρατάξεις να δώσουν από κοινού με τους εργαζόμενους του Δήμου τον αγώνα για την υπεράσπιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των δικαιωμάτων των εργαζομένων σε αυτήν, έναν αγώνα που θα πρέπει να δοθεί από κοινού με όλους τους εργαζόμενους, με όλους τους Έλληνες, έναν αγώνα κατά των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων που ακολουθούν.
Κατερίνη 29 /2 /2012  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου