24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ........ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα επιστρέψει, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ η Άννα Διαμαντοπούλου θα τον αντικαταστήσει στο υπουργείο Ανάπτυξης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι ποιός θα αντικαταστήσει την κ. Διαμαντοπούλου με δεδομένο ότι ο αναπληρωτής υπουργός.....
είναι ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος από τη ΝΔ, όπου υπάρχει η σχετική απόφαση του Α. Σαμαρά να μη συμμετάσχει άλλο στέλεχος σε υπουργική θέση.

Από την πλευρά της ΝΔ τονίζεται ότι ο όποιος ανασχηματισμός είναι δικαίωμα του πρωθυπουργού ,όμως παράγοντες της Συγγρού εκφράζουν την απορία τους για την όλη «φασαρία» αφού όπως επισημαίνουν θα ήταν λογικότερο να αναλάβει ο κ. Οικονόμου και να μην υπάρξουν μετακινήσεις ουσιαστικά για ένα μήνα αφού οι εκλογές έχουν ήδη προγραμματιστεί για τα τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου