24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

ΜΟΛΥΝΑΝ ΜΕ ΚΛΟΦΕΝ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα το ΠΑΡΟΝ, σημαντικοί φάκελοι που περιέχουν ντοκουμέντα για σκάνδαλα και λαμογιές έχουν μολυνθεί με τη χημική ουσία Κλοφέν η οποία είναι καρκινογόνος.

Οι φάκελοι αυτοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ..
έχουν εκτεθεί στην ουσία «κλοφέν» προκειμένου να μην μπορεί κανείς να τους αγγίξει και να τους εξετάσει, αφού κινδυνεύει να μολυνθεί με ουσία που προκαλεί καρκίνο!

Ειδικότερα, αναφέρεται στο δημοσίευμα με τίτλο «Σώζει τα λαμόγια το κλοφέν»:
Τα λαμόγια, οι μιζαδόροι, οι εκβιαστές και οι διεφθαρμένοι υπάλληλοι της διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων που τα έπιαναν μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι… Ότι δεν πρόκειται να βγουν στην επιφάνεια και να ξεσκονιστούν οι φάκελοι ύποπτων εγκρίσεων επενδυτικών προγραμμάτων και να μπουν στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας.

Όλοι οι φάκελοι, όλα τα αρχεία έχουν πλέον μολυνθεί από καρκίνο και δεν διακινδυνεύει κανείς να βάλει το χέρι του και να τους ανοίξει…

Είναι καταχωνιασμένοι όλοι οι φάκελοι που αφορούν τις επενδύσεις που έχουν εγκριθεί στο υπόγειο του κτηρίου στο Σύνταγμα, όπου στεγάζεται το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.

Όλα όσα έχουν αποθηκευθεί στο συγκεκριμένο χώρο έχουν διαποτιστεί από κλοφέν που προέρχεται από υγρό που παράγουν μετασχηματιστές της ΔΕΗ και του ΟΤΕ. Και τέτοιοι μετασχηματιστές υπάρχουν στο κτήριο. Το κλοφέν προκαλεί βλάβες στο ορμονιθκό σύστημα του οργανισμού, στο αμυντικό και στο κεντρικό. Με βάση τις αυστηρές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είχε δοθεί εντολή να αποσυρθεί το κλοφέν μέχρι το τέλος του 2008, πλην όμως, όπως αποδεικνύεται, το επικίνδυνο μολυσμένο υγρό δεν εξουδετερώθηκε πλήρως…

Τώρα πια κανείς από τους υπαλλήλους δεν μπορεί να πιάσει στα χέρια του τους συγκεκριμένους φακέλους και γι’ αυτό πρόκειται να καταστραφούν όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου