24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Αστυνομικός έχασε την ζωή του για να συμπληρώσει τον μισθό του...


Ένας αστυνομικός από αυτούς που κοσμούσαν το Σώμα ο Ηλίας Τουλίτσης, ανασύρθηκε νεκρός περί τις 18.00 το απόγευμα από την επιφάνεια της θάλασσας στην περιοχή Αλυκής Βοιωτίας, όπου....
είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 18:00΄ το απόγευμα, οι δύο φίλοι του με...... τους οποίους είχε πάει για ψάρεμα, είδαν το άψυχο σώμα του 43χρονου αστυνομικού να ανεβαίνει στην επιφάνεια. Αύριο για γίνει νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Ο Ηλίας Τουλίτσης ήταν και λόγω της συνδικαλιστικής του ιδιότητας. Ο άτυχος 43χρονος ήταν επί σειρά ετών, μέχρι πρόσφατα, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας και ήταν επίσης ένας άψογος και μάχιμος αστυνομικός, που υπηρετούσε στην Β΄ΟΠΚΕ Βοιωτίας.
Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με όσα ο ίδιος εξομολογήθηκε σε φίλο του την περασμένη εβδομάδα, το υποβρύχιο ψάρεμα τον βοηθούσε να συμπληρώνει τον πενιχρό μισθό του, πουλώντας τα ψάρια και γι αυτό βουτούσε χειμώνα και καλοκαίρι.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου