24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Η Ελλάδα βάζει επίτροπο στην Siemens

Έναν Έλληνα επίτροπο που θα διοριστεί από το ελληνικό Δημόσιο, ετοιμάζεται να δεχθεί η «Siemens», μετά από συνεννόηση και συμφωνία τής γερμανικής εταιρείας με το υπουργείο Οικονομικών.

Πιο συγκεκριμένα ο άνθρωπος αυτός θα είναι υπεύθυνος για θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος εντός της εταιρείας, όπως, του πολύκροτου σκανδάλου.

Επίσης η Siemens μετά τη συμφωνία....
με την χώρα μας ζητάει επισήμως συγγνώμη για την συμπεριφορά των στελεχών της στα σκάνδαλα. Έτσι δεσμεύθηκε να δώσει 170 εκ. ευρώ στην Ελλάδα εκ των οποίων τα 90 θα είναι για την καταπολέμηση της διαφθορά με ερευνητικά προγράμματα και υποτροφίες.

Τα υπόλοιπα 80 θα έχουν να κάνουν με συμψηφισμό των εκκρεμοτήτων από τη μία ή την άλλη πλευρά. Η Siemens επιπλέον δεσμεύθηκε να επενδύσει 100 εκ. ευρώ στην Ελλάδα και να εξετάσει άλλη μια επένδυση 60 εκ. ευρώ που θα ανοίξει 700 νέες θέσεις εργασίας.

Τέλος, η γερμανική εταιρεία εκφράζει την υποστήριξή της προς την Ελλάδα και την ελληνική οικονομία, δηλώνοντας πως σύντομα θα ανακάμψει, ενώ ενθαρρύνει και τους επενδυτές από όλον τον κόσμο να έρθουν και να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στην χώρα μας.

Διαβάστε το κείμενο της συμφωνίας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου