24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

H ΠΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΘΑΝΑΤΟ


Γράφει ο Δημήτριος Σ.  Νάστας-Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ ε.α.
Καθηγητής Αστυνομικών Σχολών

Ο σαραντάρης άντρας και η πανέμορφη νεαρή ύπαρξη που συνόδευε στα κοσμικά κέντρα και τις ταβέρνες πολυτελείας, έδειχναν, όσο αταίριαστο ζευγάρι και ...
αν ήταν, πως μεταξύ τους υπήρχε κάτι αρκετά σοβαρό, κάτι που έκανε την όμορφη «παρτενέρ» να μη υπολογίζει την μεταξύ τους διαφορά ....ηλικίας των είκοσι και πλέον χρόνων. Όμως αυτή ακριβώς  η διαφορά και το σπάταλο ξόδεμα μεγάλων χρηματικών ποσών σε διασκεδάσεις, πολυτελή ξενοδοχεία, μακρινά ταξίδια με μισθωμένο «αγκαζέ» ταξί, κίνησαν το ενδιαφέρον των αστυνομικών της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών .

Έτσι άρχισε το «ψάξιμο» και η παρακολούθηση του ζευγαριού την ώρα που αναχωρούσαν από το δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου και την εγκατάστασή τους σε διαμέρισμα της οδού Μαυρομιχάλη…, όπου συχνά δεχόταν επισκέψεις διαφόρων ατόμων, ενώ παράλληλα συνέχιζε τον ίδιο τρόπο ζωής.   
Τα πρώτα στοιχεία γύρω από την ταυτότητα του ζευγαριού, ακολούθησαν και άλλες πληροφορίες που έλεγαν πως ο Δημήτρης…(αυτό είναι το όνομα του σαραντάρη), ναυτικός στο επάγγελμα, είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ναρκωτικά στην Γερμανία, όπου και είχε εκτίσει την ποινή του. Όσο για την νεαρή ύπαρξη, που συζούσε μαζί της, ήταν κόρη του, σπουδάστρια σχολής κομμωτικής, που είχε εγκατασταθεί στην μεγαλούπολη, μετά από διαφωνίες που είχαν προκύψει μεταξύ της ίδιας και της χωρισμένης μητέρας της, η οποία ζούσε στο χωριό καταγωγής της.

Η κόρη λοιπόν του Δημήτρη…ήταν μόνη στο σπίτι, όταν το επισκέφτηκε μία ομάδα αστυνομικών και χωρίς πολλές δυσκολίες αποκάλυψε σ’αυτούς τον παράνομο ρόλο του πατέρας της. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ η ίδια οδηγείτο  στην αστυνομία, έφτανε στο σπίτι του ο Δημήτρης, όπου έκπληκτος έβλεπε να τον περιμένουν αστυνομικοί, που τον συνέλαβαν και αφού του  πέρασαν στα χέρια τα βραχιολάκια, τον οδήγησαν και αυτόν με την σειρά του στην αστυνομία, μαζί με τα 1.315 γραμμάρια χασίς και  τα πέντε χιλιάδες ευρώ  που βρέθηκαν στο σπίτι του και προέρχονταν από τις παράνομες συναλλαγές του. 
Στην ανάκριση που επακολούθησε αποκάλυψε πως το χασίς το αγόρασε από τον Μανώλη…, 28 χρόνων, από την Ορεστιάδα, με την μεσολάβηση του Γιώργου…από την Λάρισα. Ακόμη ομολόγησε ότι στην Ορεστιάδα πήγαινε με μισθωμένο  ταξί από την Λάρισα, συνοδευόμενος πάντοτε  από την 19χρονη κόρη του Ελένη… και ότι από τον Μανώλη αγόρασε συνολικά 4.750 γραμμάρια χασίς, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας πούλησε σε διάφορα άτομα.

Τώρα πιθανόν να με ρωτήσετε, τι είδους γονιός ήταν αυτός που εξωθούσε  το ίδιο του το παιδί στα ναρκωτικά και την κραιπάλη. Την απάντηση θα δώσετε εσείς προσωπικά και η κοινωνία γενικότερα.



*Από την συλλογή: * Αληθινές Ιστορίες* 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου