24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Aκρως σοκαριστική αποκάλυψη....


Σε μια άκρως σοκαριστική αποκάλυψη 
προχώρησε η εκπρόσωπος του «18 ΑΝΩ», Κατερίνα Μάτσα, η οποία μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης στην Βουλή, αποκάλυψε ότι 14χρονα παιδιά πίνουν υγρά μπαταρίας ως… ναρκωτικό! 


Λόγω έλλειψης χρημάτων οι νέοι σε ηλικία χρήστες φτιάχνουν ναρκωτικά από υλικά που έχουν στο σπίτι τους. Το νέο ναρκωτικό, το οποίο περιέχει και υγρά μπαταρίας ονομάζεται σίσα. Την ανησυχητική είδηση επιβεβαίωσε σήμερα στην Βουλή, η κ. Μάτσα, η οποία..

. όπως είπε «κυκλοφορούν νέες επικίνδυνες ουσίες όπως το "ΣΙΣΑ" που αποτελείται από αμφεταμίνες και υγρά μπαταρίας και λαμβάνεται από παιδιά 14 ετών!

 Η χρήση αυξάνεται διαρκώς, η ηλικία των χρηστών πέφτει και εξαπλώνεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Εκπέμπουμε σήμα κινδύνου. Η κατάσταση είναι σοβαρή». Την ίδια ώρα, ο υπουργός Υγείας, Α. Λυκουρέντζος μιλώντας στην Βουλή γνωστοποίησε ότι τα άτομα που βρίσκονται σε λίστα αναμονής για θεραπεία από τα κέντρα του ΟΚΑΝΑ ανέρχονται σε 2.820. Από αυτούς τα 2.512 βρίσκονται στην Αττική! Ο κ. Λυκουρέντζος επεσήμανε πως φέτος έχουν ενταχθεί στα προγράμματα περισσότερα από 3.000 άτομα, ενώ συνολικά παρέχεται θεραπεία σε 7.844 άτομα. 26 κέντρα λειτουργούν στην Αττική και 16 στην περιφέρεια. Φιλοδοξία του υπουργείου είναι να περιοριστεί σημαντικά ο χρόνος αναμονής στην Αθήνα που τώρα φτάνει στα 3 χρόνια. Αντίστοιχα στη Θεσσαλονίκη έχει περιοριστεί μόλις στον 1 μήνα, ενώ παλαιότερα έφτανε ακόμα και τα 4 έτη.

 Ο υπουργός Υγείας απέστειλε και μήνυμα προς την τοπική αυτοδιοίκηση τονίζοντας πως απαιτείται η τοπική κοινωνία να πάρει το μήνυμα για καλύτερη συνεργασία και «οι συνάνθρωποί μας να τύχουν καλύτερης αποδοχής»

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/11/12, 1:32 μ.μ.

    ΣΑΜΑΡΑ ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΔΩ Η ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΙΣ Κ ΕΔΩ?ΠΡΟΔΟΤΑΡΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/11/12, 8:20 μ.μ.

    ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ... Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ....ΟΜΩΣ ΕΝΑΝ ΠΙΑΜΕΙ 1000 ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ....ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή