24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Ανακοίνωση των Παπατζήδων



Οι Παπατζήδες είναι ένα σατιρικό χιουμουριστικο blog που σατιρίζει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο την επικαιρότητα και όχι μόνο.


Το τελευταίο χρονικό διάστημα πάντα καλοπροαίρετα και με χιουμοριστικό χαρακτήρα σχολιάσαμε τις ηλεκτρονικές επιθέσεις που δέχθηκαν ή δέχονται διάφορες ιστοσελίδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό . Με αφορμή αυτές.... τις αναρτήσεις λάβαμε ορισμένα μηνύματα από χρήστες που μας ζητούσαν να δημοσιεύσουμε τα πραγματικά στοιχεία των επιθέσεων.  Παρ όλο που είναι εμφανές ότι οι αναρτήσεις  ήταν  χιουμοριστικού χαρακτήρα,θα θέλαμε να επισημάνουμε και να τονίσουμε ότι ούτε είχαμε ούτε έχουμε το πραγματικό παραμικρό στοιχείο που να αποδεικνύει τους δράστες των επιθέσεων.
Όλες τις αναρτήσεις που κατά καιρούς αναστήσαμε στο blog μας προέρχονταν από και ενημερωτικές πηγές στο διαδίκτυο χωρίς να αναφερθούμε ονόματα ιστοσελίδων , χρηστών κτλ
Επειδή αυτά τα δημοσιεύματα μπορεί παρεξηγήθηκαν η  να παρερμηνεύτηκαν θεωρήσαμε σκόπιμο να τα αποσύρουμε .
OΙ ΠΑΠΑΤΖΉΔΕΣ ήταν και εξακολουθούν να είναι ένα χιουμοριστικό blog που σκοπό έχει να σατιρίζει την καθημερινότητα με δικό ιδιαίτερο του τρόπο .
Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση που πιθανών προκλήθηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου