24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

«Ροζ» σκάνδαλα ελλήνων πολιτικών στα χέρια της CIA


O γνωστός ιστότοπος Wikileaks διαθέτει ντοκουμέντα με πλούσιο, σκανδαλιστικό φωτογραφικό υλικό, όπου καταγράφονται ροζ σκάνδαλα με πρωταγωνιστές κορυφαίους δημόσιους άντρες της χώρας μας, που έχουν προτίμηση στο ίδιο φύλο, σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας.
Στα χέρια της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών, CIA, υπάρχουν, εκτός ...
από τις φωτογραφίες, και συνομιλίες ,που, μεταξύ άλλων, γιος επιχειρηματία έχει ύποπτη επαφή με γιο πολιτικού και οι δυο τους εμπλέκονται σε μίζες και ναρκωτικά. 

Τα ντοκουμέντα του Wikileaks, σύμφωνα με τη γερμανική ιστοσελίδα, είναι αναφορές Αμερικανών διπλωματών που υπηρέτησαν στην Αθήνα με μοναδική αποστολή να ερευνήσουν την προσωπική ζωή κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών. Και οι αναφορές φυσικά υπάρχουν στα αρχεία της CIA. 
Γίνεται λόγος για σκάνδαλα που θα προκαλέσουν τεράστιο σοκ στην ελληνική κοινή γνώμη. Ανάμεσα στο σκανδαλιστικό υλικό υπάρχουν, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, καταγεγραμμένες συνομιλίες ανάμεσα σε κορυφαία πολιτικά στελέχη με άνδρες ερωτικούς συντρόφους, των οποίων η ζωή έχει γίνει φύλλο και φτερό, από την παιδική τους ηλικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου