24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Δύο σενάρια ...

Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια, σε σχέση με την εξέλιξη της αγοράς εργασίας στη χώρα μας.

Εάν συνεχιστεί η πορεία από το κακό στο χειρότερο και οδηγηθούμε στην....
αποτυχία και του τρίτου μνημονίου, τότε το ποσοστό ανεργίας θα σταθεροποιηθεί γύρω στο 30% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού.

 Εάν βγει η ελληνική οικονομία από τη βαθιά ύφεση, που ξεκίνησε το 2008, στα τέλη του 2014, με βάση το νέο προγραμματισμό της τρόικας και της κυβέρνησης, και πραγματοποιηθούν ορισμένες μεγάλες ξένες επενδύσεις που θα δημιουργήσουν μια νέα δυναμική, το ποσοστό ανεργίας θα υποχωρήσει προς το 20%-25% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού.



Στην πρώτη περίπτωση θα έχουμε ένα συνδυασμό κοινωνικής διάλυσης και ανθρωπιστικής καταστροφής, ενώ στη δεύτερη θα έχουμε μια κοινωνική κρίση σε βάθος χρόνου, που θα διώξει το δυναμικότερο τμήμα της νεολαίας από τη χώρα και θα περιορίσει το παραγωγικό δυναμικό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου