24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Ελεύθερη και ωραία -ξανά- η Πηνελόπη Πλάκα!

Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης έδωσε η Πηνελόπη Πλάκα στο περιοδικό TV Ζάπινγκ, όπου επιβεβαίωσε τον φημολογούμενο χωρισμό της με τον ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη.

 «Δεν είμαστε μαζί ...
με τον Παναγιώτη! Αυτή είναι η αλήθεια», δηλώνει η νεαρή ηθοποιός, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον χωρισμό της. Η ηθοποιός τονίζει στο Tv Ζαπινγκ: «χωρίσαμε μετά από μερικούς μήνες σχέσης... Μόλις χώρισα, που λένε!

Μόλις χώρισα, αλλά δεν θέλω να επεκταθούμε σε αυτό. Δεν το έκανε ο ίδιος, δεν θέλω να το κάνω ούτε εγώ». «Χωρίσαμε, αλλά και τον αγαπώ και τον εκτιμώ βαθιά.

Δεν αλλάζει αυτό! Είμαι τυχερή που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο...», σημείωσε σε άλλο μέρος της συνέντευξής της.

 Όσο για τις φήμες ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, αναφέρει χαρακτηριστικά: «όχι, δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο! Είναι γελοιότητες όσα γράφτηκαν και όσα κυκλοφόρησαν. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, ούτε από την πλευρά μου, ούτε από την πλευρά του.

 Και είμαι απόλυτη σ' αυτό! Ήταν ράδιο-αρβύλες όσα γράφτηκαν. Θα μπορούσε να έχει υπάρξει άλλη γυναίκα και να σου μιλούσα για αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό; Όχι βέβαια!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου