24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Σε πρόωρες εκλογές οδεύει η Βουλγαρία


Σήμερα διεξάγεται στο βουλγαρικό κοινοβούλιο η ψηφοφορία επί της παραίτησης τηςκυβέρνησης Μπορίσοφ.Θα προηγηθεί συζήτηση, η οποία αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον τρεις ώρες. 

Σύμφωνα με τα βουλγαρικά μέσα... ενημέρωσης, τόσο το κυβερνών κόμμα GERB όσο και η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη της αντιπολίτευσης, το Βουλγαρικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, έχουν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να στηρίξουν την απόφαση του Μπόικο Μπορίσοφ. 

Σε περίπτωση που εγκριθεί η παραίτηση της κυβέρνησης, ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλεβνέλιεφ θα πρέπει να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, με σειρά δυναμικότητας. Ωστόσο, όλα τα πολιτικά κόμματα έχουν δηλώσει πως δεν πρόκειται να κάνουν χρήση της εντολής, γεγονός που σημαίνει ότι θα οριστεί προσωρινή κυβέρνηση και θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές. 

Εξω από το κοινοβούλιο αναμένεται να οργανωθεί μεγάλη συγκέντρωση υποστηρικτών του Μπόικο Μπορίσοφ έξω από το κοινοβούλιο. Χθες περίπου 500 υποστηρικτές του GERB εξέφρασαν σε διαδήλωση έξω από τη βουλή την αντίθεσή τους στην παραίτηση της κυβέρνησης, ενώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου