24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Η πτώση του πολλά υποσχόμενου Δημήτρη Μαραβέλια και της παρέας του κάνουν ήδη πάταγο


του Αντ. Κουρσ@ρου

Αυτοί που γνωρίζουν καλά τη σχέση μεταξύ του δημάρχου Χαϊδαρίου Δημήτρη Μαραβέλια και του συλληφθέντα, δεξί του χέρι, αναπληρωτή δημάρχου και αντιδημάρχου Οικονομικών Μάριου Λιακόπουλου...
δεν παραξενεύτηκαν καθόλου που το προηγούμενο διάστημα ο Μήτσος όπως τον αποκαλούν...

οι κολλητοί του, έλεγε στο στενό του κύκλο, ότι θα εγκαταλείψει τη δημαρχία και μάλλον θα πάει κατά Λακωνία μεριά να αγωνιστή από άλλο μετερίζι, «έσπρωχνε» τον super Μάριο προκειμένου να είναι αυτός ο υποψήφιος δήμαρχος και τώρα εξηγείτε η αγωνία που είχε ο Μάριος μέχρι προχτές, που ρωτούσε δεξιά και αριστερά για το πως πάει η παράταξη και τι ακούγεται στο Χαϊδάρι.

Δημήτρης και Μάριος λοιπόν συνομήλικοι και «κολλητοί» από τα νεανικά τους χρόνια στην ΟΝΝΕΔ, το 1997 ο ένας πρόεδρος Νομαρχιακής και ο άλλος εκπρόσωπος Τύπου της Οργάνωσης Νέων της ΝΔ και από το 2002, τέσσερα χρόνια στην αντιπολίτευση και μετά «πακέτο» στη συμπολίτευση, «χέρι – χέρι» και στο δήμο.

Στο Χαϊδάρι πολλοί έπεσαν από τα σύννεφα από τα κατορθώματα του «γκλαμουράτου» πάλαι ποτέ κοκκινομάλλη φιλόλογου-αντιδημάρχου. Βέβαια δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν το ίδιο έπαθε και ο «κολλητός» του, ο Δημήτρης.

Υπάρχει πληροφορία ότι ο Εισαγγελέας πιάνει από αύριο δουλειά στο δημαρχείο Χαϊδαρίου και θα «ξεσκονίσει» τα πάντα, οπότε δεν είναι διόλου απίθανο να υπάρχουν και άλλες «δυσάρεστες εκπλήξεις» και το σίγουρο πλέον είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση είναι βούτυρο στο ψωμί της αντιπολίτευσης.

Δυστυχώς ούτε η Αγία Παρασκευή του Δάσους Χαϊδαρίου ( μεγάλη η Χάρι της ), όπως φαίνεται δεν έκανε το θαύμα της και ας πήγε σχεδόν όλη η παράταξη Μαραβέλια για να προσκυνήσει και το σίγουρο είναι ότι διαφαινόμενη πτώση του πολλά υποσχόμενου Δημήτρη και της παρέας του κάνουν ήδη πάταγο και όπως φαίνεται έπιασαν τον «πάτο του βαρελιού», κάτι που ήταν αναμενόμενο και συζητιόταν κατά κόρον και στους γύρω δήμους τον τελευταίο καιρό.

ipitsounicity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου