24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Έφοδος σε διαμέρισμα-οπλοστάσιο...




Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εύρεσης
μεγάλου αριθμού όπλων, μεταξύ αυτών καραμπίνες και καλάσνικοφ, που εντοπίστηκαν χθες το βράδυ μετά από έρευνα σε σπίτι ιδιώτη στον Άγιο Δημήτριο. Όλα ξεκίνησαν χτες μετά..
από επιχείρηση που πραγματοποίησαν οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών στην κατοικία του άντρα ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, είχε μετατρέψει το σπίτι του σε οπλοστάσιο. Όταν οι άντρες της αστυνομίας κατέβηκαν στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού έμειναν άφωνοι, καθώς, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, βρέθηκαν μπροστά σε ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο όπλων. Στον χώρο βρίσκονταν διάσπαρτες καραμπίνες, περίστροφα, σφαίρες, φυσίγγια ακόμα και καλάσνικοφ. «Η επιχείρηση έγινε χτες και βρέθηκε μεγάλος αριθμός όπλων, τα οποία κατασχέθηκαν σήμερα. Ο συλληφθείς έμενε στο δεύτερο όροφο και διατηρούσε ένα υπόγειο γκαράζ στο ίδιο οίκημα. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.


 zougla.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου