24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Λέτε ? ? ?


Αυξάνονται καθημερινά οι απορίες, αναφορικά με την προσωπικότητα που θα μπορούσε να διεκδικήσει επάξια το Δήμο Θεσσαλονίκης, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

 Μετά λοιπόν και τις τελευταίες εξελίξεις πολλά είναι..
τα ερωτηματικά για το ποιος θα μπορούσε να καλύψει τις προδιαγραφές ενός υποψήφιου δημάρχου που θα εκφράζει την πλειοψηφία των Θεσσαλονικέων.


Οι πολίτες φαίνεται να αναζητούν μια αξιοπρεπή και σοβαρή αυτοδιοικητική προσωπικότητα με εμπειρία και παρουσία στα κοινά. Από όσα ακούγονται, πιέσεις ασκούνται στον νυν Δημοτικό Σύμβουλο και αρχηγό παράταξης κ.
Μάκη Στεργίου.

Ο Στεργίου είναι γνώστης της καθημερινότητας των πολιτών και των καθημερινών προβλημάτων τους, ενώ οι θέσεις του τόσο σε θέματα διοίκησης του Δήμου αλλά και των σημαντικών εθνικών θεμάτων απηχούν την άποψη του μεγαλύτερου τμήματος του μέσου Θεσσαλονίκιου, που αισθάνεται πως σε πολλά επίπεδα έχει διασυρθεί από τα μικροπολιτικά παιχνίδια του νυν δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου