24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ “GREEN-COLA”!


Σε κάποια απόμερη γειτονιά της Αθήνας ανακαλύψαμε ένα καινούριο Ελληνικό προϊόν που κερδίζει γρήγορα έδαφος και που μας έκανε εντύπωση όχι μόνο για την συσκευασία του αλλά και για τη γεύση και την σύστασή του με το....
επιπλέον μυστικό συστατικό. Το όνομα αυτού Green Cola

 Της Νιόβης Νικολαΐδου..

 Αφού το μαύρο κουτάκι με τις άσπρες και πράσινες λεπτομέρειες μας κατέπληξε και με τη γεύση του, αρχίσαμε να το συζητάμε και να ψάχνουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό! Και που καταλήξαμε; Μα στην Ελληνική εταιρεία που το κατασκευάζει, την Ε.Π.Α.Π!

 Παρόλο που τα κεντρικά της "Ένωσης Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών" βρίσκονται στην Ορεστιάδα, η εταιρεία διαθέτει και παράρτημα στην Αθήνα. Οι άνθρωποί της μας καλοδέχτηκαν τηλεφωνικά αλλά και από κοντά. Το περιβάλλον οικογενειακό αλλά με έντονο επαγγελματισμό, φωτεινό και γεμάτο χαμόγελα.

 Η συζήτηση μας ξεκίνησε ένα μεσημεράκι στην αίθουσα συσκέψεων της εταιρείας. "Η E.Π.Α.Π ιδρύθηκε στην Ορεστιάδα το 1959 από ομάδα ντόπιων παραγωγών με σκοπό την ποιοτική παροχή αεριούχων ποτών στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στην περιοχή τα τελευταία 54 χρόνια και απασχολεί περίπου σαράντα υπαλλήλους.» Το εκπληκτικό με την Ε.Π.Α.Π. είναι ότι όταν την χτύπησε η κρίση το 2009, όπου και το συμβόλαιό της με την 3Ε έληξε, αντί να τα βάλει κάτω και να απολύσει υπαλλήλους συνέχισε να δραστηριοποιείται και να προσπαθεί συνεχώς να εξελιχθεί. Δεν υπήρξε καμία απόλυση, αντιθέτως οι συνθήκες εργασίας βελτιώθηκαν και τώρα το εργοστάσιο μπορεί να παράγει μέχρι και 100% πάνω το μήνα από την τότε παραγωγή του!

 Αλλά ας επικεντρωθούμε στο γεγονός της αγοράς! Δηλαδή, την Green Cola! «Πρόκειται για ένα προϊόν που γεννήθηκε έχοντας στο μυαλό μας ορισμένα χαρακτηριστικά. Θέλαμε να είναι χαμηλών θερμίδων και με όσο το δυνατόν περισσότερα φυσικά συστατικά, χωρίς την παρουσία πολλών χημικών και συντηρητικών.» Και τα κατάφεραν! Η Green Cola απαρτίζεται από καινοτόμα συστατικά. Από καφεΐνη από πράσινους κόκκους καφέ, χωρίς ασπαρτάμη αλλά με τη προσθήκη «γλυκοζιτών στεβιόλης ώστε να προσφέρει όσο το δυνατόν λιγότερες θερμίδες, φτάνοντας τις 2,1 θερμίδες ανά κουτάκι» Ναι σωστά διαβάσατε! Ένα κουτάκι των 330ml διαθέτει 2,1 θερμίδες! 

 «Παρ’ όλο που η στέβια διαθέτει πολύ γλυκιά γεύση με ιδιαίτερη επίγευση, μετά από μεγάλη έρευνα καταφέραμε να την προσθέσουμε στην Green Cola χωρίς να γίνει οποιαδήποτε έκπτωση είτε στη γεύση είτε στην σύσταση.»

 Και που παράγεται και συσκευάζεται αυτό το μαγικό ποτό; Μα βέβαια στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ορεστιάδα. «Η ΕΠΑΠ διατήρησε τη γνώση που απέκτησε από την συνεργασία της με την 3Ε και την χρησιμοποίησε για να παράγει, να συσκευάζει και να διοχετεύει στην αγορά την Green Cola.» Το προϊόν απευθύνεται σε όλους εμάς που μας αρέσει η Ελληνική «αεριούχα» γεύση αλλά την προτιμάμε υγιεινή και με λίγες θερμίδες.



 «Η Ε.Π.Α.Π συνεργάζεται με την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης και σχεδιάζει να κάνει περισσότερες «πράσινες» ενέργειες στο μέλλον, όσον αφορά αρχικά το τοπικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται, και αργότερα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Η τοπική κοινωνία στηρίζει την Ε.Π.Α.Π και αυτή είναι η δύναμή μας για να συνεχίσουμε να προχωράμε σε μια αγορά η οποία συρρικνώνεται λόγω της κρίσης αντί να ανοίγει.» Αυτό που επίσης βοηθάει την Ε.Π.Α.Π. είναι ο ρεαλισμός των σχεδίων τους καθώς και το ότι δεν βλέπουν ανταγωνιστικά τις υπόλοιπες Ελληνικές εταιρείες αεριούχων ποτών.

 Η Green Cola διατίθεται και σε μεγάλα super market, «όπου η λίστα των super market με τα οποία συνεργαζόμαστε μεγαλώνει συνεχώς», καθώς και σε πιο ψαγμένα μπακάλικα ή περίπτερα. Αν πάλι σχεδιάζουμε να πάμε ταξιδάκι στην Κύπρο, στο Ισραήλ ή στη Σερβία θα βρούμε και πάλι την Green Cola μπροστά μας. Δεν θα είναι δύσκολο να την καταλάβουμε: μαύρο κουτάκι με πράσινες λεπτομέρειες και λίστα συστατικών αποκλειστικά στα Ελληνικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου