24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

"Στο «κορμί» του «νέου» νοσοκομείου της Χαλκίδας έχουν παιχθεί και παίζονται πολλά"


Δήλωση για την κατάσταση της δημόσιας υγείας στην Εύβοια έκανε ο Γιώργος Μαρίνος, κάνοντας ειδική αναφορά στο νέο... 


Νοσοκομείο Χαλκίδας και στις υποσχέσεις που δίνονται παραμονές των εκλογών. 

 Στη δήλωση του, ο κ. Μαρίνος -μεταξύ άλλων- αναφέρει τα εξής:

 "Στο «κορμί» του «νέου» νοσοκομείου της Χαλκίδας έχουν παιχθεί και παίζονται πολλά παιχνίδια σε βάρος των εργατικών-λαϊκών οικογενειών στην Εύβοια. Υποσχέσεις, διαφήμιση κονδυλίων,…μέχρι και προετοιμασία για τα εγκαίνια, ρεζιλίκια για την υφαρπαγή της λαϊκής ψήφου.

 Τώρα πάλι τα ίδια, υποψήφιοι στις τοπικές εκλογές, βουλευτές, πολιτευτές, υπουργοί της κυβέρνησης βγήκαν και πάλι στο σεργιάνι … αλλά τα πολλά τα «Κύριε Ελέησον τα βαριέται κι ο παπάς». Η πραγματικότητα μιλάει από μόνη της.....

 Όμως, η συζήτηση και η αντιπαράθεση για το «νέο» νοσοκομείο δεν μπορεί να επισκιάσει τις μεγάλες, απαράδεκτες ελλείψεις που παρατηρούνται ΣΗΜΕΡΑ στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, στα άλλα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Στερεάς Ελλάδας.

 Η κατάσταση είναι επικίνδυνη, τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας λειτουργούν , επί της ουσίας, με προσωπικό ασφαλείας, Το ΠΕΔΥ που διαδέχθηκε τον ΕΟΠΠΥ φυτοζωεί, τα χαράτσια πληθαίνουν και αυτά σε συνθήκες που διευρύνονται οι ανάγκες για πρόληψη και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη λόγω της καπιταλιστικής κρίσης, της αύξησης της ανεργίας, της φτώχειας, τους άγχους."


 egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου